Vil du gerne finde ud af om Tai Chi er noget for dig, så kan du deltage i en GRATIS prøvetime den 15/1-2018 kl 18:15!!
Tai Chi i Tarm

Endnu engang starter vi på et fantastisk Tai Chi hold, med vores gæsteinstruktør Rune Dalgas. Vi kører videre i samme gode stil som før jul, og er en fantastisk mulighed for at gøre noget super godt for din krop og dig selv!

Tirsdage: kl. 18.15 – 19.30 (75 minutter)

Sted: Vardevej 95, 6880 Tarm / Zheng Qi Yogastudie
Start: uge 4 til slut uge 14 (minus uge 7)

Uge 6 + 11 flyttes holdet til mandag samme tidspunkt
Pris: 850 kr.
Der skal være minimum 6 deltagere for holdet bliver startet

Tilmelding via SMS: tlf. 40480187 eller via info@zhengqiklinik.dk

 

Betaling kræves ved tilmelding på et hold til Mobile Pay: 21292 eller overførsel til bankkonto: 9620 3498629619.

På holdet undervises der i Tai Chi Chuan. Begyndere lærer den langsomme form.

Hvad kan man opnå af Tai Chi’en! Udøverene beskriver langtidseffekterne, som mere energi, afslappede muskler og frigørelse af led. Energien bevæger sig mere frit i kroppen og i den daglige træning fjerner man blokeringer, iform af spændinger. Populariteten skyldes at det er afstressende og giver mere energi.

Kineserne beskriver Tai Chi som at bevæge sig i vand og få energien til at flyde som vand. Tai chi er en del af den traditionelle kinesiske medicin og en af de gode fordele er at bare 5 min, tre gange dagligt kan gøre en enorm forskel på energiniveauet og velværet.

Dagligtræning kan gøres derhjemme, hvilket er fleksibelt i en travl hverdag. Tai chi indvirker på åndedrættet, kroppen balancen, fokus, kort sagt psykisk som fysisk. Kineserne kaldet det en ”Inner art” en indre udviklings vej. Hvilket betyder at den der træner Tai Chi træner, kultivere/træner sig selv, det indre, kroppen, sit åndedræt og sindet.

Om Rune H. Dalgas: Har praktiseret Wudang Tai Chi Chuan i 14 år, spændende fra det afstressende til selvforsvarsdelen. Deltaget i seminarer i indland som udland, brugt det som en indre udviklingsvej og er i dag også psykoterapeutstuderende med fokus på stress og kropstraumer.

Se priserne og book