Ved zoneterapi, behandler jeg bestemte ømme reflekspunkter på fødderne, som står i direkte forbindelse med et særligt område i kroppen. Derefter ved at massere eller trykke de ømme reflekspunkter, forbedres blodcirkulation og nerveenergien til den pågældende kropsdel, hvilket øger kroppens mulighed for at helbrede sig selv.

Start din helbredende process med zoneterapi 

Behandlingen understøtter ganske enkelt de helbredende processer, som altid finder sted i kroppen.

Vigtige zoner på kroppen stimuleres og på den måde fjernes energiblokeringer. Det betyder, at impulser i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, og lymfe- og affaldsstoffer drænes væk.

For at forstærke virkningen, anbefaler jeg at kombinere med en anden behandlingsform, som f. eks. med massage eller cupping, alt efter dit behov.
Men som udgangspunkt har zoneterapi behandlingen en positiv virkning i sig selv overfor flere forskellige lidelser.

 

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til behandlingen, når betingelserne for tilskud er opfyldt – se dem på sygeforsikring.dk.

Danmarks Sygesikring logo

Hvor mange gange skal jeg behandles?

Du skal regne med mindst 2-3 behandlinger for at støtte kroppens samspil med den zoneterapeutiske påvirkning. Komplekse tilstande kan strække sig længere og kræve op til 10-12 behandlinger eller flere. Det afhænger af, om du kommer med noget akut eller en kronisk sygdom.

Kan effekten af zoneterapi måles?

Der findes ingen videnskabelig dokumentation for, at zoneterapi virker. Men meget erfaring og referencer er indsamlet gennem årene. Og mange personlige beretninger fra klienter og zoneterapeuter fortæller om positiv effekt på forskellige symptomer og fx faldende behov for traditionel medicin til folk med allergi.