fbpx

INTRA BUCCAL FACE LIFTING

Den ultimativt mest afstressende ansigtsbehandling er perfekt til dig, som ønsker at:

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

Om behandlingen

Intra buccal ansigtsmassage er også kendt som Intra buccal Face lifting, er en revolutionerende fransk teknik, der har mange kendte skuespillerinder, afhængige af dens foryngende og afslappende effekt.

Buccal ansigtsmassage er en omhyggelig og behagelig massage, der udføres fra indersiden af ​​munden til ydersiden af ​​ansigtet. Selvom dette kan lyde lidt usædvanligt, er dets virkninger overraskende afslappende og foryngende, da det ikke kun frigiver muskelspændinger i ansigtet, men også har en ekstraordinær løfteeffekt, som du kan tydelig se efter den anden eller tredje session. Grace er iført handsker under massagen der foregår indefra.

“Intra buccal lifting” er med til at forynge huden, forøge blodgennemstrømningen, fremme heling af sår, styrke hudens produktion af collagen og elastin, mindske udvikling af akne og til at hæmme melanin, som danner pigmentpletter. Resultatet efter behandling er total afslapning og et frisk og udhvilet udseende

Hop op og se vores priser eller book en tid her

Grace inkluderer lysterapi i denne behandling

Videnskabelige studier har vist at eksponering med lys i forskellige farver ofte har en positiv effekt på menneskers hud og sind, samt på døgnrytme- forstyrrelser i forbindelse med eksempelvis natarbejde.

Behandlinger med lysterapi kan således have positiv indvirkning på vores humør, velvære og energidepoter. Lysterapi kan med fordel bruges til understøttelse og forstærkning af ansigtsbehandling.

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.