“Vi anvender forskellige massage teknikker og redskaber til at gennem arbejde kroppen som en enhed, med sine fysiske, psykiske og energetiske aspekter. Musklerne gendannes både på overfladen og i dybden ligesom jeg blødgør og udstrækker senerne, alt efter klientes behov.”
Derfor tilbyder vi en række forskellige former for massage, så vi kan anbefaler dig den massageform, der bedst til dine behov.

Akupunktur

Jeg tilbyder akupunktur som smertebehandling, inden for funktionelle områder så som:

Tennis/golf albue (Epicondylitis)

Nakkesmerter

Spændingshovedpine

Migræne (symptom-behandling)

Ryg og lændesmerter

Hoftesmerter

Skulderopgaver (bursitis, tendinitis, frossen m.m.)

Knæ og ankelopgaver, f.eks. forstuvning

Der er tale om en begrænset behandlingsform, der specifikt er rettet mod fysiske symptomer. Behandlingen kan bl.a. afhjælpe akutte smerter i området eller fremme opheling af f.eks. inflamatoriske tilstande.
I forbindelse med meget specifikke opgaver skal du forvente at et akupunktur-forløb strækker sig over 8-10 behandlinger, hvoraf de 4-6 første er nødvendige for at afgøre effekten. Registreres ingen eller ringe effekt efter 4-6 behandlinger, kan forløbet afbrydes.
Jeg anbefaler at kombinere akupunktur behandlingen med massage eller zoneterapi for at forhaste behandlings positiv virkning overfor de ømme og spændte muskler, samt langsom gennemstrømning af mere energi.
Varighed: mellem 30 min – 45 min.

Ryg og lændesmerter

Hoftesmerter

Skulderopgaver (bursitis, tendinitis, frossen m.m.)

Knæ og ankelopgaver, f.eks. forstuvning