“Vi anvender forskellige massage teknikker og redskaber til at gennemarbejde kroppen, som en enhed med sine fysiske, psykiske og energiske aspekter. Musklerne gendannes både på overfladen og i dybden ligesom jeg blødgør og udstrækker senerne, alt efter klientens behov.”
Derfor tilbyder vi en række forskellige former for massage, så vi kan anbefale dig den behandling, der er bedst til dine behov.

Du kan også hoppe direkte hen og se vores priser eller booke en tid her

Aroma Massage

Aromamassage er en meget blid og afslappende massageform, hvor du bliver masseret med varme terapeutiske olier terapeutiske … både dejligt og helbredendet.  Ærteriske olier, som anvendes til massagen trænger ind i kroppen, og giver dig et velbefindende tilstand i krop og sind. Anbefales ved stress, angst eller velvære. Varighed ca. 30 – 60 min.

 

 

 

Terapeutisk Massage

Terapeutisk massage er en dyb massageform baseret på Shiatsu (trykmassage) og Tuina kombineret med lidt mandleolie og muskebalsam for at skabe energibalance og forbedre blod cirkulation ved hjælp at tryk og strækninger. Vi bruger ikke kun fingrene, men også håndflader, knæ, underarme under behandling alt efter dine behov. Vi integrerer de 3 metoder med en særlig stil, som balancerer livsenergien, vitaliteten, psykisk og fysisk tilstand. Spændinger løsnes og smerter mindskes, affaldsstoffer fjernes. Behandlingen er ikke smertefri og den er meget lindrende. Anbelales ved kroniske smerter, hovedpiner, hold i rykken eller i nakken, uro i legemer, osv.
Varighed fra ca. 60 – 90 min.

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning. Der masseres direkte på huden og benyttes mandleolie / creme under behandlingen. Behandlingen er ikke smertefri, men man kan opleve en positive smerte. Behandlingen skaber blodcirkulation i musklerne. Virker smertelind­rende på overbelastede muskler og har en yderst positiv indflydelse på spændinger og led bevægeligheden. Varighed fra ca. 30 – 60 min.

Hot Rock Stone Massage

Hot Stone / Termoterapi er behandlingsform, hvor behandleren bruger glatte og opvarmede sten som en forlængelse af sine hænder, eller hvor behandleren placerer stenene på kroppen. Varmen hjælper både kroppen med at slappe af og med at varme musklerne op, så behandleren bedre kan massere dem. Grace er specialiseret i hot rock stone massage, så du får garanti for en kvalitets behandling. Varighed ca. 60 – 90 min.

Behandling via hot rock stone massage med sten på ryg

Massage til gravide

gravid massage hos Zheng Qi Klinik
Graviditetsmassage øger dit velvære samtidig med at du får ny energi og langt mere overskud. Derudover reducerer dette også stress – som også er rigtig godt for dit ufødte barn. Massage kan være med til at afspænde og aflaste ømme og spændte områder i kroppen, såsom bækken-og lændesmerter, hovedpine, træthed, lægkramper og fordøjelsesbesvær.  Varighed fra ca. 30 – 60 min.

Lomi Lomi Healing Massage

Lomi Lomi er mere end blot en almindelig behandlingsform, da den også har et spirituelt aspekt med forskellige dybdegående teknikker. Bl.a. er arbejdet omkring rygsøjlen centralt, hvor man søger for at vække den spirituelle energi og få den til at flyde frit igennem kroppen. Under hele forløbet vil der foregå healing via universal livskraft. Varighed ca.  120 min.

Klang Massage

I Asien er klangskåle gennem årtusinder traditionelt blevet brugt til at hjælpe folk ind i en meditativ tilstand.
Oplevelsen af klangmassage er meget individuel. Nogle oplever afspænding i kroppen og mental hvile.
De blide vibrationer beroliger bla. dit nervesystem, er gavnligt mod søvnproblemer, fysiske smerter, tinnitus, muskelspændinger, bindevævslidelser, PTSD, chok og traumer, selvværdsproblematikker, tankemylder, uro og angst, sorg, apati,  glædesløshed og understøtter kroppens selvhelbredende kræfter.
Klangmassage kan hjælpe med at afstresse og berolige kroppen samt give dig fornyet energi og et friskt sind.

Varighed ca. 60 – 90 min.