fbpx

Blog

Grace Acosta Andersen vil fra tid til anden lægge nyheder og andre gode råd i denne blog.

Booking

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

Tantepukkel – forbindelsen mellem følelser og krop

Der er flere gode årsager til at arbejde på at holde en rank ryg, med åbnet brystkasse, lang nakke og løftet hoved. Find ud hvad din  krumme ryg kan fortalt og dig og dit følelser.

Tantepuklen

«Her er, hvad du ikke vidste om akupunktur»

Akupunktur og traditionel kinesisk medicin er så meget mere og andet end blot at stikke en nål ind i huden. Vidste du f.eks., at man i den traditionelle kinesiske medicin ikke mener, ”at der findes sygdomme, men kun syge mennesker”.

Akupunkturbehandling 

“Forskelle og ligheder mellem akupunktur og øreakupunktur»

Dette blogindlæg forudsætter, at du har læst blogindlægget «Her er, hvad du ikke vidste om akupunktur». Læs om forskelle og ligheder mellem de to behandlingsteknikker, akupunktur og øreakupunktur. 

Øreakupunkturnåle

«Historien bag vores gode ZQZ fodmassageapparat»

Per nævnte, at han var så glad for sit nye fodmassageapparatet. Både han, konen, deres børn og børnebørn bruger stadig flittigt fodmaskinen. Det er ofte mine kunders forespørgsler, der fører mig til de bedste produkter på markedet til min klinik og webshop.

ZQZ Fodmassageapparat

“Hvorfor er en firmamassage en god ordning»

Vi forebygger almindelige muskelskader, der kan opstå ved butiksarbejde og belastende fysisk arbejde. Har fokus på stress, tankemylder og dårlig søvn. Er I medlem af Sygesikring Danmark eller har en arbejdsrelateret sundhedsforsikring, kan I få tilskud til behandlinger. Vi tilbyder en 30-dages prøveperiode uden binding. De første to timer er gratis.

Pige med hovedpine

 

«Min højtelskede ponchoer»


Blandt mine mange butiksvarer, betyder disse ponchoer meget i mit hjerte. Dem har jeg importeret fra mit hjemland Ecuador. De er unik designet, 100% håndlavet af lokale og dygtige håndværker i Otavalo by med omhu og kærlighed. To dage tager det at lave en poncho. 

Grå poncho

“Derfor elsker jeg krystaller»

Mit møde med krystaller går langt tilbage i tiden. Det startede på en messe, hvor en kvinde spille på kvarts krystal syngeskåle i det højeste niveau af indre harmoni. Mit hjerte vibrerede på en rigtig dejlig og behagelig måde. Denne oplevelse vakte min interesse for krystaller i form af sten, syngeskåle og drikkedunke.

«Din krop har brug for vand»

Du skal drikke rigeligt med vand i løbet af en dag for at styrke din krops vigtige funktioner, såsom den rensning, der finder sted i nyrerne gennem urin, reguleringen af kropstemperaturen gennem sved. Produktionen af tårer for at holde øjnene smurte og væske til at opretholde et normalt blodtryk. 

Dreng med drikkedunk

«Du kan købe en ny bil, hvis den gamle går i stykker, men ikke en ny krop…»

Grace Acosta Andersen arbejder holistisk og med forebyggelse af skader, smerter, ømhed, forstuvelser, betændelse mv. For vi kan godt købe en ny bil, hvis den gamle går i stykker, men ikke en ny krop.  

Bil i naturen

«Hvad dine fødder siger om dig og dit helbred»

Styrk din fødder. Ofte er vi ikke klar over, at fødderne er vigtige kropsdele. Find ud af hvad dine fødder siger om dig og dit helbred.

Massage på fod

«Hvorfor vi skal passe på vores fødder»

Vores bestseller fodmassageapparat giver dig ikke kun zoneterapi ved at give akupressur på bestemte punkter med det formål at lindre specifikke smerter og lidelser i dine indre organer – det virker også på det energetiske niveau.

Sunde fødder

behandlinger

Massage

Jeg anvender forskellige massageteknikker og -redskaber til at gennemarbejde din krop for at fjerne fysiske, psykiske og energimæssige ubalancer – så du atter føler dig godt tilpas.

Zoneterapi

Ved Zoneterapi behandler vi bestemte ømme reflekspunkter på fødderne, så de gener, du døjer med, kan blive rettet op.

Infrarød Sauna

Velvære og overskud giver en infrarød varmebehandling.
De infrarøde stråler er med til at (gen)skabe
balance i din krop.

Personlig yoga klasse

Yoga handler om din krop, sind og ånd. Min mission er at give dig redskaber til at leve et liv i en større bevidsthed, mere kreativt og energifyldt.

Cupping

Cupping bevæger blodet i kroppen og opløser blokeringer. Derved afspændes og frigives gamle affaldsstoffer fra bindevævet. Muskelspændinger og smerter reduceres.

Kombinationsbehandling

Med fordel kan mine forskellige behandlingsformer kombineres, så både fysiske, psykiske og energimæssige ubalancer i kroppen kan lindres eller fjernes.

Bestil en tid via Onlinebooking eller ring / SMS på 40 48 01 87

MAN-FREDAG 9.00-17.00 (ONSDAG -15.30) LØRDAG 9.00-14.00

Scroll to Top
Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.