fbpx

Events & Workshops

Hos Zheng Qi by Grace afholder vi både yoga events og velvære workshops, hvor vi sammen fokuserer på, hvordan du kan komme i bedre balance og starte din rejse mod bedre velvære.

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

Eventkalender - Se alle vores kommende events og workshops her

Leder du efter kurser og uddannelser, så tjek Zheng Qi Akademi!

Udendørs Yoga Event - International Yoga Dag

Fejr International Yoga Dag med os!

Trænger du til at genoprette balancen og finde indre ro? Kom og vær med til vores yoga-event Fredag d. 21/6 kl. 15:30-17:00, hvor vi fejrer International Yoga dag med den transformative kraft i yoga!


Yoga er mere end blot en træning – det er en rejse mod helbredelse og harmoni. Yoga handler om at forbinde krop og sind, og styrke din indre balance. Gennem blide stræk, dyb vejrtrækning og mindfulness guider vi dig til at forbinde krop, sind og sjæl.
Oplev fordelene ved yoga, som strækker sig ud over det fysiske. Reducér stress, øg fleksibiliteten, og styrk både din krop og din ånd. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der plads til dig på måtten.

Tag det første skridt mod en sundere, mere afbalanceret livsstil. Tilmeld dig vores yoga-event i dag og lad os sammen skabe et rum for vækst, helbredelse og indre fred.

Praktisk information:
– Dato: Fredag d. 21. Juni 2024
– Tid: 15:30-17:00. Kom gerne 15 minutter før, så du er klar til at starte kl. 15:30
Sted: Græsplænen ved Peder Skrams gade (ved Aalborg Streetfood)
– Program: Vi starter med Integral Yoga, derefter nyder vi klangmeditation og slutter af med chant. Medbring egen yogamåtte, yogablokke og evt. yogabælte.
– Pris: 209,-
– Tilmelding: Book din plads online her: https://zqbygrace.onlinebooq.dk/

Vi ses på måtten!

Velvære både i og udenfor klinikken

Hos Zheng Qi Klinik sætter vi en stor ære i at dele ud af vores viden, og give dig redskaber til selv at kunne arbejde mod bedre velvære. For os handler det om at skabe et fællesskab, hvor vi fokuserer på krop, sind og sjæl. Vi deler yogaens lærer, behandlingernes fordele og sørger for at din rejse mod velvære kan fortsætte selv udenfor klinikkens vægge. I vores atmosfæriske lokaler i Nørregade, Aalborg oplever vi stor succes med vores events og workshops, og vi ser meget frem til også at blive en del af din personlige rejse mod bedre balance og velvære.

Vi opdaterer løbende kalenderen med nye events og workshops, så hold endelig øje med siden, og følg os på Facebook og Instagram, hvor nyheder også deles. 
Har du deltaget på tidligere workshops eller har du inputs til evt. events eller workshops, som du kunne ønske skulle finde sted i klinikken, så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@zhengqiklinik.dk og del din oplevelse eller dine ideer!

Læs mere om vores forskellige Yogahold og Meditativ Klangrejse lige her
Leder du efter yogahold i Aalborg, så tjek endelig vores medlemskaber og priser ud lige her

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.