fbpx

Infrarød Varmebehandling

Infrarød varmebehandling er en dejlig og skøn form for velvære til dig selv i dagligdagen. Den er med til at skabe balance i kroppen ved at forbedre blodcirkulationen, nattesøvn, muskelspændinger, revitalisere bindevæv og nervesystemet. Desuden kan det over flere sessioner hjælpe på vægttab.

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

En session af 30-45 minutter infrarød varmebehandling kan:

zhengqiklinik

Hop op og se vores priser eller book en tid her

zhengqiklinik

Om behandlingen

En session af Infrarød Varmebehandling inkluderer aromaterapi og en kop af urtete til at forstærke kropsudrensning.

Den Infrarøde sauna tunnel er bygget af Turmaliner og Geraniumsten – den udrenser kroppen 50% mere end konventionelle saunaer, fordi mindre end 20% af den infrarøde energi forsvinder ud i luften, mens 80% oversættes direkte til kropsvarme, dvs., at strålerne trænger op til 13 cm ind i bindevæv, muskler, ledbånd og ind i selve knoglerne.

Optimér dit vintervelværd med Infrarød Varmebehandling

Opdag, hvordan du kan håndtere vinterkulden, lindre smerter og leddegigt samt styrke dit immunsystem. Om vinteren påvirker de lave temperaturer vores muskelvæv, bindevæv og led markant og resulterer i smerter i led og muskler. Derudover svækker den kolde temperatur vores immunforsvar og øger risikoen for forkølelser. Infrarød varmebehandling kan med plader af geranium og turmalin og med nano-carbon teknologi give betydelige fordele.

Sådan modvirker Infrarød Varmebehandling vinterens effekt

De kolde vintertemperaturer kan forårsage sammentrækning af blodkar, hvilket reducerer blodgennemstrømningen til muskelvæv, bindevæv og led. Denne nedsatte cirkulation kan føre til stivhed i bindevæv, muskelsammentrækninger og ubehag i leddene. Derudover kan immunsystemet svækkes, hvilket øger risikoen for forkølelse og sygdomme. 

Infrarød varmebehandling har vist sig at være en effektiv løsning til at afhjælpe
 de negative virkninger af vinterkulden på både muskel- og bindevæv. Den langbølgede infrarøde stråling trænger dybt ind i huden, fremmer afslapning af bindevæv og muskler, lindrer stivhed og forbedrer ledmobiliteten.

Teknologien med nano-carbon øger effektiviteten af varmebehandlingen. Nano-krystaller af carbon genererer varme jævnt og effektivt, sikrer en ligelig fordeling af den infrarøde stråling og maksimerer de terapeutiske fordele.

zhengqiklinik

Indre lethed, smertelindring og udrensende effekt

Ved regelmæssig behandling med Infrarød opnås en følelse af revitalisering og smertelindring i muskler, led og bindevæv. Kombinationen af langbølget infrarød stråling og de unikke egenskaber ved geranium- og turmalinplader skaber et gunstigt miljø for restitution og trivsel.

Infrarød varmebehandling lindrer ikke kun fysiske symptomer, men har 
også en udrensende effekt. Stimuleringen af blodcirkulationen og elimineringen af toksiner bidrager til en følelse af lethed og indre renhed. Denne detox-effekt kan være særligt gavnlig i vintermånederne, hvor kroppen har en tendens til at ophobe flere toksiner på grund af nedsat fysisk aktivitet.

Vinterkulden kan have en stor og betydelig indvirkning på vores væv og immunsystem. Infrarød varmebehandling tilbyder en effektiv og naturlig løsning. Geranium- og turmalinpladerne sammen med nano-carbon teknologien leverer mærkbare fordele, fra smertelindring til en følelse af revitalisering og indre renhed. At integrere infrarød varmebehandling i din rutine kan gøre en forskel for dit velbefindende i de koldere måneder. 

Hold din krop i balance og nyd en sundere og mere behagelig vintersæson!

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.