fbpx

Massage

Jeg anvender forskellige massageteknikker og -redskaber til at gennemarbejde din krop for at fjerne fysiske, psykiske og energimæssige ubalancer. Massage har en stor positiv virkning på muskulaturen samt kroppens bløde væv. Massage hjælper bl.a. til med at fjerne spændinger, give muskler smidighed igen og forbedre blodcirkulationen – så du atter føler dig godt tilpas.

Booking

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

Aroma Massage

Jeg tilbyder en række forskellige former for massage, så jeg kan anbefale dig den behandling, der er bedst til dine ønsker behov.

Aromamassage er en meget blid og afslappende massageform, hvor du bliver masseret med varme terapeutiske olier både dejlig og helbredende. Æteriske olier, som anvendes til massagen, trænger ind i kroppen, hvilket giver dig en velbefindende tilstand i krop og sind. Anbefales ved stress, angst eller velvære.

Varighed ca. 30 – 60 min.

Hop op og se vores priser eller book en tid her

Terapeutisk Massage

Terapeutisk massage er kundernes foretrukne massage. Behandlingen er dybdegående og baseret på Shiatsu (trykmassage) og Tuina kombineret med mandelolie og muskelbalsam, hvilket skaber energibalance og forbedret blodcirkulation ved hjælp af tryk og strækninger.
I denne massage bruges ikke kun fingrene, men også håndflader, knæ og underarme – alt efter din krops behov. Vi integrerer de tre metoder med en særlig stil, som balancerer livsenergien, vitaliteten, psykisk og fysisk tilstand. Spændinger løsnes og smerter mindskes samt affaldsstoffer fjernes.

Behandlingen er ikke smertefri, men den er meget lindrende. Anbefales ved kroniske smerter, hovedpine, hold i ryg eller nak, uro i legemet osv.

Varighed fra ca. 30 – 90 min.

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning. Der masseres direkte på huden og benyttes mandelolie og -creme under behandlingen. Behandlingen er ikke smertefri. Smerterne kan opleves positive, da behandlingen sætter gang i musklernes blodcirkulation, og affaldsstoffer frigives.

Virker smertelindrende på overbelastede muskler og har en yderst positiv indflydelse på spændinger og ledbevægelighed.

Varighed fra ca. 30 – 60 min.

Massage til gravide

Graviditetsmassage øger dit velvære samtidig med, at du får ny og forbedret energi og langt mere overskud i dagligdagen. Derudover er massagen også stressreducerende – både for dig og dit barn i maven.

Massage kan være med til at afspænde og aflaste ømme og spændte områder i kroppen, såsom bækken- og lændesmerter, hovedpine, træthed, lægkramper og fordøjelsesbesvær.

Varighed fra ca. 30 – 90 min.

Hot Rock Stone Massage

Hot Stone/Termoterapi er en beroligende behandlingsform, hvor behandleren bruger glatte opvarmede sten. Varmen fra stenene hjælper både kroppen til at slappe af og varmer musklerne op, så de bedre kan masseres.

Grace er specialiseret i Hot Stone Massage, så du får garanti for en kvalitetsbehandling.

Varighed ca. 60 – 90 min.

Klang Massage

I Asien er klangskåle gennem årtusinder traditionelt blevet brugt til at hjælpe folk ind i en meditativ tilstand. Oplevelsen af klangmassage er meget individuelt. Nogle oplever afspænding i kroppen og mental hvile. De blide vibrationer beroliger bl.a. dit nervesystem, afhjælper søvnproblemer, fysiske smerter, tinnitus, muskelspændinger, bindevævslidelser, PTSD, chok/traumer, selvværdsproblematikker, tankemylder, uro/angst, sorg, apati, glædesløshed og understøtter kroppens selvhelbredende kræfter.

Klangmassage kan hjælpe med at afstresse og berolige kroppen samt give dig fornyet energi og et friskt sind.

Varighed ca. 30 – 60 min.

Lomi Lomi Healing Massage

Lomi Lomi er mere end blot en almindelig behandlingsform, da den også har et spirituelt aspekt med forskellige dybdegående teknikker. Behandlingsformen tager udgangspunkt i, at kroppen husker, hvad den har oplevet og derfor kan ubehagelige oplevelser, negative holdninger, begrænsede overbevisninger osv. sætte sig som spændinger i kroppen.
Bl.a. er arbejdet omkring rygsøjlen centralt, hvor man sørger for at vække den spirituelle energi og få den til at flyde frit gennem kroppen. Under hele forløbet vil der foregå healing via universal livskraft.

Lomi Lomi kan afhjælpe muskelinfiltrationer, spændingshovedpine, stress, træthed og svingende humør.

Varighed ca. 90 – 120 min.

Scroll to Top
Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.