fbpx

Massage

Jeg anvender forskellige massageteknikker og -redskaber til at gennemarbejde din krop for at fjerne fysiske, psykiske og energimæssige ubalancer. Massage har en stor positiv virkning på muskulaturen samt kroppens bløde væv. Massage hjælper bl.a. til med at fjerne spændinger, give muskler smidighed igen og forbedre blodcirkulationen – så du atter føler dig godt tilpas.

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

Aroma Massage

Jeg tilbyder en række forskellige former for massage, så jeg kan anbefale dig den behandling, der er bedst til dine ønsker behov.

Aromamassage er en meget blid og afslappende massageform, hvor du bliver masseret med varme terapeutiske olier både dejlig og helbredende. Æteriske olier, som anvendes til massagen, trænger ind i kroppen, hvilket giver dig en velbefindende tilstand i krop og sind. Anbefales ved stress, angst eller velvære.

Varighed ca. 30 – 60 min.

Hop op og se vores priser eller book en tid her

Terapeutisk Massage

Terapeutisk massage er kundernes foretrukne massage. Behandlingen er dybdegående og baseret på Shiatsu (trykmassage) og Tuina kombineret med mandelolie og muskelbalsam, hvilket skaber energibalance og forbedret blodcirkulation ved hjælp af tryk og strækninger.
I denne massage bruges ikke kun fingrene, men også håndflader, knæ og underarme – alt efter din krops behov. Vi integrerer de tre metoder med en særlig stil, som balancerer livsenergien, vitaliteten, psykisk og fysisk tilstand. Spændinger løsnes og smerter mindskes samt affaldsstoffer fjernes.

Behandlingen er ikke smertefri, men den er meget lindrende. Anbefales ved kroniske smerter, hovedpine, hold i ryg eller nak, uro i legemet osv.

Varighed fra ca. 30 – 90 min.

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning. Der masseres direkte på huden og benyttes mandelolie og -creme under behandlingen. Behandlingen er ikke smertefri. Smerterne kan opleves positive, da behandlingen sætter gang i musklernes blodcirkulation, og affaldsstoffer frigives.

Virker smertelindrende på overbelastede muskler og har en yderst positiv indflydelse på spændinger og ledbevægelighed.

Varighed fra ca. 30 – 60 min.

Massage til gravide

Graviditetsmassage øger dit velvære samtidig med, at du får ny og forbedret energi og langt mere overskud i dagligdagen. Derudover er massagen også stressreducerende – både for dig og dit barn i maven.

Massage kan være med til at afspænde og aflaste ømme og spændte områder i kroppen, såsom bækken- og lændesmerter, hovedpine, træthed, lægkramper og fordøjelsesbesvær.

Varighed fra ca. 30 – 90 min.

Hot Rock Stone Massage

Hot Stone/Termoterapi er en beroligende behandlingsform, hvor behandleren bruger glatte opvarmede sten. Varmen fra stenene hjælper både kroppen til at slappe af og varmer musklerne op, så de bedre kan masseres.

Grace er specialiseret i Hot Stone Massage, så du får garanti for en kvalitetsbehandling.

Varighed ca. 60 – 90 min.

Massage af cellulite /Appelsinhud

Massage af appelsinhud udføres med kraftigt tryk og ved en hurtigere hastighed end almindelig fysiurgisk massage.
Den reduktive massage søger for at hjælpe med at eliminere lokaliseret fedtdepoter og samtidig sterilisere figurens kontur og opnår en mere æstetisk silhuet og med til at fjerne eller mindsker cellulitis. 

Denne behandling er ideel til at slippe af med uønsket fedtdepoter omkring mave, talje, lår og arme.

I massage af cellulite bearbejdes de områder med den største mængde kropsfedt, hvilket varmer vævet op med specielle bevægelser, der hjælper med at opløse fedtvæv og arvæv. 

Vores teknikker til at behandle appelsinhud hjælper med at forbedre blodcirkulationen og det lokale stofskifte, til at reabsorbere fedt og øge kalorieforbruget på grund af øget motorisk aktivitet af bindevæv og fedtvæv. 

Vi anbefaler at understøtte massage af cellulite med en sund og nærende kost gerne rig på vand, proteiner, grøntsager og med få kulhydrater. Det er vigtigt, at du ikke sulter, hverken inden eller efter behandlingen. Når vi er sultne, kommer kroppen i en overlevelsestilstand, og derved kan fedtdepoterne ikke nedbrydes.

En behandlingsforløb på 8 til 15 ugentlige sessioner er dog typisk for at opnå det ønskede resultater. 

Varighed ca. 30 – 60 min.

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.