fbpx

Behandlinger

Vi tilbyder forskellige behandlinger, hhv. massage, zoneterapi, infrarød sauna, yoga, cupping og kombinationshandling i varighed á 30 til 90 minutter.

Massage i Aalborg. Du finder Zheng Qi klinikken i hjertet af Aalborg C med gode muligheder for parkering. Vi anbefaler, at du parkerer i Friis Shoppingcenter.

Grace Acosta Andersen er specialist i gamle asiatiske teknikker. Nederst på siden kan du se, hvilke behandlinger der kan styrke din krop og sundhed.

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

Behandlinger

SÅDAN ARBEJDER GRACE
At Grace er en dygtig behandler skyldes, hun lægger sit hjerte i hver behandling og er mentalt til stede. Om morgenen sætter hun intentionen for dagen, om at hun kan fremme fysisk, mental og åndelig sundhed hos alle, hun behandler. Denne viden har hun fra sin kloge asiatiske massagemester Ajan Pitches. Grace bruger meditation, sang og yoga som forberedelse og restitution.

MASSAGEKLINIK I AALBORG C
Behandlerrummet er nøje indrettet af Grace. De fem elementer træ, vand, ild, jord og metal aktiverer energierne og skaber en hyggelig og beroligende atmosfære. Grace bruger aromaterapi, æteriske olier og røgelse (undlades ved astma eller allergi) samt beroligende musik.

Zhengqi klinikken Aalborg tilbyder naturlige massage- og velværebehandlinger til dig, der ønsker at skabe et langt sundt liv ved at forebygge skader og vedligeholde holde din ”vitale energi” (på kinesisk ”Zheng Qi”). I klinikken kan du købe alternative produkter, f.eks. røgelsespinde, naturlige tekstiler, krystaller og massageapparater og i samme omgang bestille en tid til massage eller købe et gavekort – hvis der er en ledig tid, kommer du til med det samme.

SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING
Første gang du kommer i klinikken, skal du udfylde et skema. I skemaet bliver du spurgt om, om du har en sundhedsforsikring, særlige sygdomme eller problemer, Grace skal være opmærksom på. Dine oplysninger vil fortroligt blive gemt i to år.

Før behandlingen går i gang, tager vi en kort snak om, hvor i kroppen du oplever smerter eller ubehag. Ønsker du at få massage på et særligt sted på kroppen, så fortæl det til Grace. Husk også at nævne, hvis du har forhøjet blodtryk eller der er andet, hun skal tage hensyn til.

Så er du klar til en behandling. I behandlingsrummet er et håndklæde gjort klar, som du kan tage omkring dig, når du har klædt dig af til undertøj.

Grace er specialiseret i terapeutisk massage i Aalborg (kundernes favorit), zoneterapi og kombinationsbehandling. I starten af din behandling bruger Grace shiatsu teknikker – små behagelige tryk på kroppen, der afslapper krop og sind samt varmer musklerne op. Denne opvarmning hjælper Grace til bedre at lokalisere spændinger og blokering, der skal løsnes. De tre nævnte behandlingsformer er kundernes foretrukne.

Jo mere komfortabel og afslappet du føler dig under behandlingen, jo bedre oplevelse og effekt vil du kunne mærke i slutningen af din behandling. Behandlingen i Aalborg sluttes med et varmt håndklæde, så du kan få fjernet olierester i ansigt, på hænder og fødder. Derpå får du tilbudt et glas krystalvand og en lille snack. Krystallerne giver fornyet energi til din krop, sind og sjæl. Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand efter hver behandling. Læs her, hvorfor kroppen har brug for vand. 

HVEM ER EN RAB-BEHANDLER?
Registreret Alternativ Behandler er en alternativ behandler, der har en sundhedsmæssig uddannelse med både teori og praksis på sammenlagt minimum 660 undervisningslektioner, heraf minimum 250 lektioner i det primære fagområde. Derudover skal behandleren opfylde nogle minimumskrav til klinisk praksis. En RAB-behandler er medlem af en brancheorganisation som Sundhedsstyrelsen har godkendt til at registrere alternative behandlere efter RAB-ordningen. 

Håndmassage
Akupunktur
Cupping
Behandling med lydfrekvenser

behandlinger

Massage

Jeg anvender forskellige massageteknikker og -redskaber til at gennemarbejde din krop for at fjerne fysiske, psykiske og energimæssige ubalancer – så du atter føler dig godt tilpas.

Zoneterapi

Ved Zoneterapi behandler vi bestemte ømme reflekspunkter på fødderne, så de gener, du døjer med, kan blive rettet op.

Infrarød Sauna

Velvære og overskud giver en infrarød varmebehandling.
De infrarøde stråler er med til at (gen)skabe
balance i din krop.

Personlig yoga klasse

Yoga handler om din krop, sind og ånd. Min mission er at give dig redskaber til at leve et liv i en større bevidsthed, mere kreativt og energifyldt.

Cupping

Cupping bevæger blodet i kroppen og opløser blokeringer. Derved afspændes og frigives gamle affaldsstoffer fra bindevævet. Muskelspændinger og smerter reduceres.

Kombinationsbehandling

Med fordel kan mine forskellige behandlingsformer kombineres, så både fysiske, psykiske og energimæssige ubalancer i kroppen kan lindres eller fjernes.

Bestil en tid via Onlinebooking eller ring / SMS på 40 48 01 87

MAN-FREDAG 9.00-17.00 (ONSDAG -15.30) LØRDAG 9.00-14.00

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.