fbpx

Øreakupunktur

Øreakupunktur er en anerkendt terapeutisk behandlingsmetode, der effektivt kan lindre hovedpine, svimmelhed og andre lidelser. Behandlingsformen stammer fra akupunktur.
Her kan du læse om forskelle og ligheder mellem akupunktur og øreakupunktur.

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

Øreakupunktur

Øreakupunktur er en teknik inden for traditionel kinesisk medicin, der stammer fra akupunktur. Øreakupunktur bygger på tankegangen om, at kroppen består af forskellige energikanaler, bestående af seks yin-meridianer og seks yang-meridianer.

Denne teknik bygger også på tanken om, at hele kroppen er repræsenteret i det ydre øre via reflekspunkter, kendt som mikrosystemer, hvorfra man kan påvirke hele kroppen.

Ved øreakupunktur behandling stimuleres disse reflekspunkter på det ydre øre for at diagnosticere og behandle ubalance i andre områder af kroppen. Dette gøres ved at prikke en lille nål ind i huden eller ved at sætte permanente nåle i eller påsætte et magnetisk øreplaster. Øreakupunktur gør ikke ondt.

Fordele

Smertebehandling
Øreakupunktur-teknikken er særlig vellykket, når man behandler smerter af forskellige typer og oprindelse, herunder dem, der er forårsaget af:

– Hovedpine
– Iskias
– Neuralgi (beskadigede nerver, der forårsager alvorlige brændende smerter)

Teknikken bruges også til at behandle organiske og funktionelle lidelser, såsom svimmelhed, søvnløshed eller astma.

Hjælp til vægttab
Flere mennesker bruger øreakupunktur til at bekæmpe overvægtsproblemer, da denne teknik anses for at være en meget effektiv måde at tabe sig på.

I denne forstand bruges øreakupunktur hovedsageligt til:
– Fjernelse af toksiner
– Undgå vækseophobning
– Reducere appetitten og skabe en mæthedsfornemmelse via frigivelse af endorfiner
– Behandle den angst der normalt forårsager vægtforøgelses processen 

OBS! Som nævnt bidrager øreakupunktur kun til vægttab. I sig selv tjener akupunkturen ikke dette formål, men forstærker snarere virkningerne af en sund kost og motion.

Forbedring af mental og følelsesmæssige ubalancer
Øreakupunktur anses også for at være meget effektiv til at håndtere problemer som angst, depression eller stress. Dette skyldes, at kroppen ved at frigive endorfiner gennemgår en positiv forandring, der gør den ramte person mere rolig for at håndtere hverdagens problemer.

En øreakupunktur behandling varer ca.  30 min.
Permanent nåle eller et magnetisk øreplaster skal skiftes hver 10.-14. dag.

Hop op og se vores priser eller book en tid her

Hvor mange gange skal jeg behandles?

Du skal regne med mindst 2- 3 behandlinger for at støtte kroppens samspil med behandling med akupunktur. Komplekse tilstande kan strække sig længere og kræve op til 8-10 behandlinger eller flere. Det afhænger af, om du kommer med noget akut eller en kronisk sygdom.

Kan effekten af akupunktur måles?

Der findes videnskabelig dokumentation for, at akupunktur virker. Flere læger bruger denne behandlingsform i deres daglige virke. Mange fortæller om en positiv effekt på forskellige symptomer og fx faldende behov for traditionel medicin til behandling af allergi og smerter.

Øreakupunkturnåle
Øreakupunktur
Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.