fbpx

Yoga og Workshops med Grace

Min mission er at inspirere folk igennem yoga praksis og en sund livsstil til at leve et mere kreativt og energifyldt liv i bedre balance.

Booking

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

Grace underviser i Yoga

Yogahold 1 (starter den 9/8-2022 )
Tirsdag kl. 17:20-18:35 (10 lektioner) 
Nørregade 17B, 9000 Aalborg / Zheng Qi Yogastudie
10 sessioner á 1.500 kr. 
Antal pladser 6 

Yogahold 2 (starter den 9/8-2022)
Tirsdag kl. 19:00-20:15 (10 lektioner) 
Nørregade 17B, 9000 Aalborg / Zheng Qi Yogastudie
10 sessioner á 1.500 kr. 
Antal pladser 6 

Restorativ Hatha Yoga er et hold, hvor der er plads til alle – og hvor alle forlader stedet med et smil på læben og god ro i kroppen.
Alle, uanset alder, vil kunne få meget glæde og gavn af en yogatime med Grace, særligt hvis du er nybegynder og har et behov for at lære de grundlæggende yogateknikker, alignment (justering) og at træne dit åndedræt. Der er afsat god tid i hver lektion, så Grace kan hjælpe dig med at justere en yogaøvelse med fokus på bevægelse og aligment, så du opnår en bedre kropsforståelse. 

Yogaøvelserne bliver udført i et behageligt tempo, hvor nærvær, fordybelse og afspænding er i fokus. Du bliver undervist i øvelser, der stabiliserer musklerne, forbedrer holdningen, fleksibilitet og velvære. Du vil altid opleve at blive guidet sikkert og trygt hos Grace. 

Sidste del af hver lektion vil vi koncentrere os om Restorative Yoga. Om bare at ligge på yogamåtten og slappe helt af, mærke vejrtrækningen og mærke hvordan din krop falder mere og mere til ro og få løsnet bindevæv, for til sidst at falde hen i en ubeskrivelig skøn tilstand af fuldkommen ro og afspændthed. Vi slutter som vanligt af med velfortjent mindfulness med vidunderlig musik.

 – – – – BOOK DIN PLADS STRAKS ONLINE HER – – – –

 

Kost og livsstilsanbefalinger Workshop 

Kosten er meget vigtig i kinesisk medicin. Kosten kan bruges som en terapi, men endnu vigtigere er det, at selv om man ikke bruger kosten som en terapi, påvirkes kroppen af den kost der indtages, i både negative og positive retninger.

På denne workshop jeg vil lære dig, hvordan madvarer energiskvaliteter, temperatur og smagskvaliteter kan påvirke bestemte organer/meridianer.

Hvordan kan du lave en basisk sund og effektive anti-age kost, der forebygger livsstilssygdomme og udsætter alderstegn.

Vi vil arbejde med mindfuldøvelser, der understøtter det at ændre kost vaner og livsstil.

Workshoppen foregår den 9. september fra kl 10 til 13:30 

Pris 350,-

Der er 8 pladser (minimun 5 deltagere)

Hvis du ønsker at deltage på denne workshop send venligst en SMS til 40480187 med dit fulde navn og workshoppens dato, også skal du venligst overføre 350 kr. via MobilePay til nr. 21292. Du får reserveret et plads, når vi  har modtaget din betaling.

 

Hop op og se vores priser eller book en tid her

Scroll to Top
Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.