Brokker du dig over rygsmerte når du gå i seng og når du vågner, gør du det samme? Kunne du tænke dig at din rygsmerte fjernes og begynd at nyde din hverdag? Så læs videre denne artikel og kig min video, hvor jeg deler med dig mine redskaber til det!

I denne uge skriver jeg om den følelsesmæssige betydning af smerter i lænden. En grundlæggende del af behandling af ​​rygsmerter er at forstå den følelsesmæssige

indflydelse af dine smerter. Du skal finde ud af, hvilke emotional problemer din følelsesmæssige smerte er og dine fysiske problemer forårsager smerten. Du skal lære at træne og styre dine følelser og du vil ende med, at kende dig selv dybt og forbinde med din sande identitet og essensen i hvem du egenligt er.

 

Ryggen / lænden 

Normalt når der er alvorlig smerte i nedre del af lænden er det pga. betændelse og i disse tilfælde skal det lokale område masseres blidt for at blødgøre musklerne. og løsne op for resten af ryggen. Jeg plejer at kombinere behandlinger med akupresure for at lindre smerte og betændelse. Når betændelsen er blevet reduceret, kan jeg massere hele ryggen dybere. Hyppigt lændens smerte forbinder man med nyrerne og det er normalt forbundet med nyresmerter. Smerte i denne region spejler sig i fornemelse af ​​material usikkerhed (arbejde, penge, dagligvare osv.) og kærlighed. Når du føler dig ustabil i livet over for dine basis behov, som du er bange for, at de kan dækkes eller når du har frygt for at miste din frihed, når andre omkring dig har brug for din hjælp, fordi selvom du ikke kan anerkende denne frygt er frihed vigtigt for din overlevelse. Hvis det er en fast spænding i lænd hvivlerne, er det sandsynligvis fordi du ligger for meget pres på dig selv, for at gøre alle ting selv, så du kan være elsket af dem omkring dig.

Nedenfor fordyber jeg mig i hvordan emotional smerte kan opleves på hvert af de 5 lænd hvirvler:

L1: Den første lændehvirvel påvirkes, når du oplever en følelse af hjælpløshed foran nogen eller noget, der ikke passer dig eller at du har følelsen af at ​​det ikke kunne ændres.. En L1-hvirvel i dårlig stand kan medføre sygdomme relateret til fordøjelsesfunktionerne (tarm og tyktarm) eller forstoppelse, diara osv.
L2: Tilstand af din anden lændehvirvel afhænger meget af hvor fleksibel du er med dig selv og andre. Ensomhed og bitterhed, som normalt skyldes at du er meget generet. Dette er også vigtige faktor, som kan påvirke din anden lændehvirvel..
L3: Den tredje lændehvirvel påvirkes især, når der er levetid eller stormfulde familiesituationer. Denne dårlige tilstand af L3 kan føre til lidelser i kønsorganerne, i livmoderen (hos kvinder), i blæren eller i knæene, såsom gigt, betændelse eller smerte.
L4: Når den fjerde lændehvirvel oprørerer sig, er det ofte fordi du har svært ved at acceptere virkeligheden i hverdagen. Det skal bemærkes, at en L4-hvirvel i dårlig stand kan forårsage smerte i områder af den sciatic nerve og prostata hos mænd.
L5: Den femte lændehvirvel er påvirket af jalousi, afsky eller frustration. En dårlig tilstand af L5 kan forårsage smerter i benene, fra knæene til tæerne.

Hvis den følelsesmæssige smerte ikke falder og tværtimod, at den er stigende og når du går i seng og brokker du dig over smerte og når du vågner, gør du det samme, det betyder, at det koster dig at overvinde den emotional smerte af dig selv.

Louise Hay i hendes bog “Du kan helbrede dit liv”, fortæller om, hvordan misbehandlet følelser bliver til sygdomme, mange af dem er meget alvorlige. Hvis du lytter til dine følelser eller hvis du tilgiver, hvis du elsker, hvis du takker … vil alle dine “frosne” følelser forsvinde.

Hun tør at forsvare på grund af sin personlige historie, at kræft har en følelsesmæssig og psykologisk årsag, at dens grundlag er, at vi ikke accepterer nogen situation eller endog at vi ikke accepterer os selv.

For alt dette tror jeg, at følelser er en vital komponent, som vi skal klare ordentligt. Hvis du også er interesseret i at vide, hvordan dine følelser påvirker din krop og dit velvære og hvordan kan du balancere den kan du deltage på mit kursus i Emotional Balance med Chakra Yoga og mindfulness. Læs mere her..

 

Afslapningsøvelser, yoga, mindfulness, massage og selvhjælpsbøger kan være meget nyttige, for at hjælpe dig med at helbrede en følelsesmæssig smerte, der har løst sig i vores sind i lang tid.

Ønsker du flere yogaøvelser, som er specielt gode til at dæmpe emotienel smerte? Så hold øje med min blog, hvis du vil gerne være den første at modtage mine ny tips og videos så tilmeld dig til min nyhedsbrev nedenfor og til min youtube kanal her.