fbpx

Booking

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

Ultralyd Cavitation behandling

Ved brug af lavfrekvens ultralyd, som påføres det område, hvor fedtet er koncentreret, opløses fedtcellerne indefra. Efterfølgende fjernes fedtet med urinen eller gennem lymfesystemet. 

Denne teknik bruges til at fjerne eller mindske cellulite, genskabe et normalt udseende til huden og modellere kroppens æstetiske fremtoning på de behandlede områder – samtidig med at cirkulationen forbedres og toksiner fjernes. Cavitation er en non-invasiv fedtreduktionsbehandling, som derfor ikke kræver kirurgi til at fjerne lokaliseret fedtceller.

Cavitation behandlingen må ikke forveksles med en slankekur eller som en erstatning for sund kost og motion. Cavitation er beregnet til at slippe af med genstridige fedtdepoter, der IKKE vil forsvinde med traditionelt vægttab. 

Vi anbefaler at understøtte cavitation behandlingen med en sund og nærende kost gerne rig på vand, proteiner, grøntsager og med få kulhydrater. Det er vigtigt, at du ikke sulter, hverken inden eller efter behandlingen. Når vi er sultne, kommer kroppen i en overlevelsestilstand, og derved kan fedtdepoterne ikke nedbrydes.

 

Hvad kan du forvente af behandlingen?  

Hvor mange gange skal jeg behandles? 

De fleste mennesker, der vælger at få Cavitation, vil se målbare reduktioner af fedt inden for den første uge.  En behandlingsskema på 8 til 15 ugentlige sessioner er dog typisk for at opnå det ønskede vægttab* og ændringer i kropssammensætningen. 

Hvilke områder af kroppen kan behandles med cavitation?

Det kan behandles mave, ryg, lår, hofter, overarme og balder, samt at reducere overskydende brystvæv hos overvægtige mænd. 

Hvad er bivirkninger ved cavitation-behandling? 

Behandlingen er smertefri – det eneste man kan opleve, hvis man er sensitiv, er en lille lyd fra maskinen under behandlingen. 

 

Hop op og se vores priser eller book en tid her

Hvad skal jeg gøre før og efter cavitation?

Det er vigtigt at følge disse anbefalinger før og efter cavitation-behandling

Du burde i forvejen være moderat aktiv og spise en sund kost, før cavitation. I ugen før en behandlingssession anbefaler dig at drikke ca. to liter vand dagligt, undgår alkohol og solbrænding. Rigelig væske er nødvendig for at hjælpe din krop med at behandle det overskydende fedt og de triglycerider, der vil blive frigivet som følge af cavitation.

Du skal undgå alkohol, da alkohol vil begrænse den leverfunktion, der er nødvendig for at behandle affaldsstoffer. Solbrænding før behandlingen kan gøre din hud ultrafølsom over for de ultralydsbølger, der anvendes i behandlingen.

Efter Cavitation-behandlingen  fortsat drikke rigelige mængder vand og dyrke regelmæssig motion for at hjælpe din krop med at behandle de overskydende triglycerider og fedtstoffer, der skal frigives fra din krop.

Cavitation Restriktioner

Personer med følgende helbredsproblemer kan ikke få foretaget ultralyds cavitation:
Er du i tvivl, bør du kontakte din læge før behandling.

Nyreproblemer. Leverproblemer. Hjerteproblemer

Indopererede metaldele i området (skruer, plade etc.)

Personer med epilepsi. Personer med pacemaker

Personer med kræft eller tidligere kræftpatienter

Personer med blodsygdom. Personer med sår eller infektioner i behandlingsområdet

Gravide. Ammende kvinder

Tatoverede områder 

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.