Yoga – handler dog ikke om velvære, men om transfromation! Yoga tilbyder dig en vej til de dybere lag af dig selv. Og hvis du først har åbnet dig for denne proces, er der som regel ingen vej tilbage“. Yoga er meget andet end fysisk træning og velvære. Det handler om transformation, ro, fordybelse, at finde sig selv og være god ved både sit indre og ydre. Selvom det kan lyde lidt langhåret, så er det sandt, siger Grace Andersen, yogalære, massør og healer.

Mine videoer

Blid Hatha Yoga

Grace Jeg underviser Mindfulness og forskellige yogastilarterne, som Hatha Yoga, Fly Yoga Fitness, Asthanga Yoga, Børneyoga, Restorativ Yoga, Chakra Yoga og Yoga for Detox.  På mine klasser kan alle være med. Jeg underviser en blanding af klassiske stillinger og nye anderledes stillinger. Mit mål er, at både nybegynderen og den øvede kan gå fra klassen med ro i kroppen og glæde i sindet. Min mission er at inspirere folk gennem yoga praksis til at leve et kreativt, energisfuld og balanceret liv.

Hvad er Minfulness? Mindfulness, der har sine rødder i den spirituelle buddhisme, er det idéelle værktøj til håndtering af stress og angst. Hvis dit hoved er fyldt til bristepunktet med tanker om din fortid og fremtid, er det svært at nyde livet i nuet, da der kan være ubehagelige følelser knyttet til disse tanker.

Mindfulness hjælper dig med at være tilstede i nuet og holde dig i balance – både fysisk og psykisk. Du lærer at håndtere situationer anderledes ved at være opmærksom på nuet og observere dine følelser, handlinger, tanker og reaktioner med tålmodighed, accept og medfølelse. Dette giver dig nye valgmuligheder til glæde for dine omgivelser, og ikke mindst dig selv.

Hvad er Hatha yoga? Hatha yoga er den mest traditionelle og udbredte form for yoga. Ordet yoga betyder union på engelsk, altså forening på dansk – og ordene ha og tha oversættes direkte til sol og måne, som repræsenterer modsætningerne i os: kold/varm, svag/stærk, blød/hård, feminin/maskulin osv.I Hatha yoga bruger vi en simpel, basic yogapraksis, der indeholder klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser, redskaber der kan skabe balance imellem vores stærke og svage sider, så der bliver harmoni i hele vores system. “Flow” betyder dynamisk og styrkende yoga, der samtidig giver dig plads til at mærke efter. skaber små flows og leger med bevægelserne i de velkendte stillinger.Vi skaber små flows og leger med bevægelserne i de velkendte stillinger.
Hvad er Zheng Qi Fly Fitness ? Fly Fitness er en kreativ og energisk yogaform og yoga, der foregår i en slags hængekøje af silkestof, der er fastgjort i loftet. Derved opnår man noget, der minder om vægtløshed, og som gør det muligt at arbejder kroppen og sind på helt nye måder. Grundlaget for Fly Yoga Fitness er Aeriel yoga og Mindfulness, hvor hængekøjen giver mulighed for at gå dybere i strækkene og bruge andre muskelgrupper end i de traditionelle stillinger, samt at ved Fly Yoga Fitness styrker man balanceevnen og dermed også evnen til at koncentrere sig og fokusere. Alle kan have glæde af denne form for yoga.
Hvad er Asthanga Yoga? Ashtanga Yoga er den mest aktive yogaform der findes. Mange har allerede opdaget at den ikke bare er en effektiv måde at komme i form på, som både styrker og smidigør kroppen, men at den har den fordel, frem for almindelige træningsprogrammer, at den bl.a. også er afstressende og giver en fornemmelse af lethed i kroppen og ro i sindet. Ashtanga Yoga består af en serie stillinger, som forbindes med åndedræt og bevægelser. Udover åndedrættet og bevægelserne anvender man nogle andre teknikker med kropslåse (bandha) og fokuspunkter (dristhi). Disse teknikker bevirker tilsammen, at kroppen bliver opvarmet med en udrensende indre varme. Ashtanga Yoga har andre vigtige virkninger, såsom styrkelse af immunforsvaret, bedre udholdenhed og forbedret kredsløb. For at få disse gode virkninger skal den samme serie af stillinger udføres hver gang. Det er væsenligt at understrege at kun en afbalanceret træning der opbygges gradvist kan give den rigtige virkning. Det er derfor vigtigt at nybegyndere vælger et hold der giver dem en ordentlig introduktion fra starten. “Flow” betyder dynamisk og styrkende yoga, der samtidig giver dig plads til at mærke efter. skaber små flows og leger med bevægelserne i de velkendte stillinger.Vi skaber små flows og leger med bevægelserne i de velkendte stillinger.

Hvad er Restorativ yoga? Denne yogaform er dedikeret til at afspænde gennem få stillinger, som man holder længe. Man støtter sig med yogaudstyr i form af tæpper og puder, og du kan forvente at gå rigtig dybt og være klar din seng bagefter. Dit nervesystem falder til ro, og du kommer helt ned i gear. Om onsdage Grace kombinerer Restorativ Yoga og Hatha Yoga Flow og om torsdag Restorativ Yoga med Asthanga Flow, som giver en balanceret yin yang Yoga time.

Havd er Børneyoga? er yoga for de mindste. Historiefortælling, leg og brug af alle sanserne er udgangspunktet for yogaøvelserne.Når Grace kombinerer Børneyoga og Fly Fitness på en time, kalder vi det for Fly Yoga Fitness Kids.