fbpx

Buccal Ansigtsmassage og Lysterapi

Den ultimativt mest afstressende og naturlig foryngelse ansigtsbehandling er perfekt til dig, som ønsker at:

Booking

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

Om behandlingen

Buccal ansigtsmassage er en revolutionerende teknik oprindeligt skabt af Global Facialist Joelle Ciocco i Frankrig. For sin utrolige afslappende og foryngende effekter er flere berømte skuespiller bla. Jennifer Lopez og Meghan Markle blev afhængige af denne ultimativt ansigstmassage teknik.

Den buccal ansigst massage er en omhyggelig og behagelig massage, der udføres fra indersiden af munden til ydersiden af ansigtet. Selvom dette måske lyder lidt usædvanligt, er dets virkninger overraskende afslappende og foryngende, da det ikke kun frigiver muskelspændinger omkring ansigtet, den giver også  naturligt løft, opstrammer og udjævner rynker. Den maksimale effekt kan ses efter den tredje session.

Ved at massere ansigtets depressormuskler indefra og ud, vil løfteeffekten være mere effektiv end ved traditionel ansigtsmassage. 

Grace bruger altid lysterapi til slutte buccal ansigtmassage. Denne behandling er med til at forynge huden, forøge blodgennemstrømningen, fremme heling af sår, styrke hudens produktion af collagen og elastin, mindske udvikling af akne og til at hæmme melanin, som danner pigmentpletter. Ydermere buccal ansigtmassage eliminerer akkumulerede toksiner, hvilket resulterer i en hud med større elasticitet og bedre kontur af kindben, mund og kæbe. Resultatet efter behandling er total afslapning og et frisk og udhvilet udseende.

Hop op og se vores priser eller book en tid her

Læs mere om Lysterapi

Videnskabelige studier har vist at eksponering med lys i forskellige farver ofte har en positiv effekt på menneskers hud og sind, samt på døgnrytme- forstyrrelser i forbindelse med eksempelvis natarbejde.

Behandlinger med lysterapi kan således have positiv indvirkning på vores humør, velvære og energidepoter. Lysterapi kan med fordel bruges til understøttelse og forstærkning af buccal ansigtsmassage.

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.