fbpx

Akupunktur

Akupunktur er en anerkendt terapeutisk behandlingsmetode, der effektivt kan lindre smerter, ubehag og andre lidelser.  Her kan du læse om forskelle og ligheder mellem akupunktur og øreakupunktur. 

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

Akupunktur reducerer og lindrer smerter

Akupunktur er en del af den traditionelle kinesiske medicin baseret på tankegangen om, at der eksisterer et direkte forhold mellem sygdomme, klimafaktorer og andre ydre faktorer, som for eksempel hvordan vi omgås hinanden.

Akupunktur
er en anerkendt terapeutisk behandlingsmetode, som også jeg personligt har lukket mit hjerte op for, da jeg dagligt ser, hvor effektivt akupunktur kan lindre smerter, ubehag og andre lidelser hos mine klienter i klinikken. Jeg er fortaler for akupunktur, da akupunktur bygger på en naturbiologisk tilgang til sygdomme og lidelser. Behandlingen kræver ikke brug af piller og brug af kirurgi, som vi i udpræget grad bruger i vores danske sundhedsvæsen. Og som, jeg mener, ikke er godt for kroppen. Læs mere i mit blogindlæg: Det du ikke vidste om akupunktur – Zheng Qi by Grace

Tankegangen er, at akupunktøren ved at påvirke kroppens energibaner med nåle kan udligne blokeringer i kroppen., som f.eks. er opstået ved fysiske skader, tankemønstre og -handlinger i kroppen. Som udgangspunkt har akupunktur en positiv virkning i sig selv overfor flere forskellige lidelser.

Akupunktur er gavnligt for:

Hop op og se vores priser eller book en tid her

Hvor mange gange skal jeg behandles?

Du skal regne med mindst 2- 3 behandlinger for at støtte kroppens samspil med behandling med akupunktur. Komplekse tilstande kan strække sig længere og kræve op til 8-10 behandlinger eller flere. Det afhænger af, om du kommer med noget akut eller en kronisk sygdom.

Kan effekten af akupunktur måles?

Der findes videnskabelig dokumentation for, at akupunktur virker. Flere læger bruger denne behandlingsform i deres daglige virke. Mange fortæller om en positiv effekt på forskellige symptomer og fx faldende behov for traditionel medicin til behandling af allergi og smerter.

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.