fbpx

MADEROTERAPI - ANTI-CELLULITE TRÆTERAPI

Maderoterapi er en ny behandlings metode til cellulite og fed reduktion samt body skulpting, der stemmer fra Sudamerika og den er baseret på brug af anatomisk fremstillede træelementer.

Booking

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

Om behandlingen

Hvad er Maderoterapi?

Maderoterapi er en ny behandlings metode til cellulite og fed reduktion samt body skulpting, der stemmer fra Sudamerika og den er baseret på brug af anatomisk fremstillede træelementer som gør behandlingen 100% naturlig, ikke invasive og uden kontraindikationer.

Fordeler

Fordelen ved at bruge anatomiske træelementer er at behandler kan udføre  forskellige hurtige og kraftige bevægelser og udøvelse af det rette tryk, der gør redskabernes forskellige former og størrelser kan tilpasses til alle dele af kroppen,  Behandling  stimulerer lipolyse, en proces, der er kendt for sine anti-cellulite effekter og reduktionen af lokaliseret fedt. Stimuleres lymfedrænage, forbedres kredsløb, øges lokale stofskiftet, nedbrydes cellulite, fjernes toksiner, reduceres størrelsen samt strammes huden ved reaktivering  af  elastin og kollagens produktion.

Hurtige og synlige resultater

Maderoterapi giver hurtige og synlige resultater i kroppens formning, tomme / cm-tab og reduktion af cellulite-udseende, hvilket øger tilliden og entusiasmen hos vores klienter (både kvinder og mænd)

Hvordan det virker?

Maderoterapi søger for at hjælpe med at eliminere lokaliseret fedtdepoter og bekæmpe cellulite, samtidig at fastholde og konturere kroppen, fordi behandling hjælper med at forbedre blodcirkulationen og det lokale stofskifte, til at absorbere fedt og toksiner samt øge kalorieforbruget på grund af øget motorisk aktivitet af bindevæv og fedtvæv. Graces erfaring viser at maderoterapi mod appelsinhud er meget mere effektiv end tradicionel anti-cellulite massage.

Hop op og se vores priser eller book en tid her

Grace inkluderer lysterapi i denne behandling

Hvilken områder kan behandles?

Denne behandling er ideel til at slippe af med uønsket fedtdepoter omkring mave, talje, lår, baller og arme. 

Hvordan foregår en maderoterapi session?

På første konsultation, finder vi ud sammen en behandlingplan, Grace opretter en journal og registrerer målinger og evt. billeder af den område tilstand med henblik på opfølgning behandling. Under behandling bearbejdes de områder med den største mængde kropsfedt ved af bruge anatomisk fremstillede træelementer samt en en blanding af speciel anti-cellulite olie og cream, hvilket varmer vævet op med speciel rettet hurtige og kraftige bevægelser, samt lynfædrenage. 

Hvor mange sessioner skal man have?

Det hele afhænger af graden af cellulite i huden og mængden af fedt, der ophobes i de områder, der skal behandles. Du kan forvente et behandlingsforløb på 8 til 12 ugentlige sessioner er dog typisk for at opnå det ønskede resultater alt efter dit behov.

Anbefalinger

Vi anbefaler at understøtte din maderoterapi behandlingsforløb med en sund og nærende kost gerne rig på vand, proteiner, grøntsager og med få kulhydrater. Det er vigtigt, at du ikke sulter, hverken inden eller efter behandlingen. Når vi er sultne, kommer kroppen i en overlevelsestilstand, og derved kan fedtdepoterne ikke nedbrydes.

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.