fbpx

Hvorfor skal vi passe på vores fødder?


Mit navn er Grace Acosta Andersen. Jeg er zoneterapeut, og jeg vil fortælle dig om vores fremragende produkt “ZQ7 fodmassageapparat” til at passe godt på dine fødder derhjemme.

Derfor skal vi passe på vores fødder

Vores bestseller fodmassageapparat giver dig ikke kun zoneterapi ved at give akupressur på bestemte punkter med det formål at lindre specifikke smerter og lidelser i dine indre organer – det virker også på det energetiske niveau. Det vil sige, at den ydre stimulering af føddernes nerver gennem zoneterapi flytter den menneskelige energi, der regulerer blodet og vores Qi, som er de to stoffer, der skaber liv. Tao Vital.

Energien skaber intracellulær bevægelse, som frigiver biokemiske stoffer i kroppen, såsom neurotransmittere, som, når de frigives i kroppen, forårsager en elektrisk impuls, der overføres af nervesystemet til muskler, organer, knogler, kirtler og andet væv for at aktivere deres funktion.

Det er videnskabeligt bevist, at vores krop har en psykosomatisk komponent, det vil sige, at der er en sammenhæng mellem vores symptomer og vores følelser. Forskellige lidelser f.eks. gigt kan hænge sammen med følelsesmæssige forhold.

Ud fra biodecoding, efter undersøgelser udført på tusinder af patienter, véd vi, at hver tå såvel som hele strukturen af vores fod er relateret til en bestemt følelse og en følelsesmæssig konflikt. På fodniveauet kan ses knoglepatologi (aftegninger i knoglen), hudproblemer, negleproblemer f.eks. en indgroet tånegl på storetåen.

Derfor er storetåen så vigtigt

Storetåen fortælle os om vores forpligtelse over for min virkelige eller symbolske mor. Vi må huske, at en far kan udføre en mors funktioner, ligesom en mor kan udføre en fars funktioner.

Storetåen kan ændre udsende. Hvis jeg føler mig tvunget til at gøre visse ting, som jeg ikke ønsker at gøre for min far eller bedstemor, fordi de forsøger at spille rollen som mor. Fordi de tager sig af mig, fordi jeg er nødt til at adlyde dem. Men jeg kan ikke lide det.  

Det kan også være over for mig selv som mor, hvis jeg er mor, eller hvis jeg er en mand, og jeg fungerer som mor, kan jeg også blive tvunget ind i rollen som mor. Jeg skal passe mine børn, hente dem i skolen, jeg ser dem, jeg irettesætter dem, men det ønsker jeg ikke på den ene eller anden måde, måske fordi jeg fornemmer at de tager al min tid, og jeg har ikke tid til mig selv, og det kan jeg ikke lide. Der er altid en ubehagelig situation, som jeg ikke kan lide, der skaber stress. Jeg føler mig forpligtet over for min virkelige eller symbolske mor eller over for mig selv i rollen som mor.

Følelser og konflikter relaterer sig til vores tæer

Andre følelser og konflikter relaterer sig til de andre tæer. Nu hvor du ved mere om dine fødder, så huske at afsætte lidt mere tid til at tage dig godt af dem med hjælp fra godt fodtøj og meget vigtigt at stimulere dem manuelt gennem en fodmassage eller en zoneterapi behandling.

Det er de færreste, som har mulighed for at gå til en zoneterapeut regelmæssigt, fordi vi har så meget at se til med daglige opgaver, børn, uddannelse eller arbejde. Måske har kun 2 ud af 10 personer mulighed for at få en fodzoneterapi behandling én gang om måneden. Men hvad med de andre 80%?

Nu spørger jeg dig: Nu hvor du har lært, at dine fødder afspejler mere af din fysiske og mentale sundhed, end du troede, og at behandling af dine fødder med zoneterapi kunne udjævne dit stress niveau. Og jeg har en løsning til dit behov, der er effektiv, nem og økonomisk.

Kunne du så være interesseret i vores ZQ7 massagemaskine?
Maskinen har også shiatsu kompression til at stimulere venøs cirkulation og en svag infrarød varme, der vil hjælpe med at afslappe dine anstrengte muskler og sener i fødderne.

Styrk dine fødder med:
Luksus fod- og legmassageapparat, se:
Luksus Fod-og legmassageapparat – Zhengqishop.dk / Zheng Qi By Grace Acosta ApS.

Historien bag vores gode ZQZ fodmassageapparat – Zheng Qi by Grace (zhengqiklinik.dk)

Sunde fødder
Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.