fbpx

Yoga og Workshops med Grace

Min mission er at inspirere folk igennem yoga praksis og en sund livsstil til at leve et mere kreativt og energifyldt liv i bedre balance.

Booking

Book i dag

Ring til os

+45 40 48 01 87

Køb gavebevis

Klik her

Grace underviser i Yoga

Yogahold 1

Restorativ Hatha Yoga (starter den 31/1-2028 og slutter d. 18/4/2023)
Tirsdag kl. 17:30-18:45 (10 lektioner) 
Nørregade 17B, 9000 Aalborg / Zheng Qi Yogastudie
Antal pladser 6 

Yogahold 2

Restorativ Asthanga Yoga (starter den 8/2-2023 og slutter d. 27/4-2023)
Torsdag kl. 17:00-18:15 (10 lektioner) 
Nørregade 17B, 9000 Aalborg / Zheng Qi Yogastudie
Antal pladser 6 

Yogahold 3

Restorativ Yoga (starter den 9/2-2023 og slutter d. 28/4-2023)
Fredag kl. 08:10-09:25 (10 lektioner) 
Nørregade 17B, 9000 Aalborg / Zheng Qi Yogastudie
Antal pladser 6 

Hold Priser:

Sæson = 10 sessioner en gang om ugen a 1.600 kr. 

5 turs klippekort a 900 kr. (gælder i 3 måneder fra dit første klip er brugt/ påbegyndt).

Enkelt session: 190 kr. 

Tilmelding: 

Du tilmelder dig online ved samt forudbetaling via Mobile Pay til nr. 21292. Oplys dit fuldt navn, dato og ” yogaholds type” .

Jeg tilbyder en mindful yogahold i små grupper på op til 6 personer, der giver dig den tid og opmærksomhed, du har brug for. Prisen for denne klasse afspejler gruppens størrelse, den omsorg, tid og guide du modtager.

 – – – BOOK DIN PLADS STRAKS ONLINE HER – – – –

Restorativ Hatha Yoga

Et mellem-blid yoga hold, hvor der er plads til alle – og hvor alle forlader stedet med et smil på læben og god ro i kroppen.
Alle, uanset alder, vil kunne få meget glæde og gavn af en yogatime med Grace, særligt hvis du er nybegynder og har et behov for at lære de grundlæggende yogateknikker, alignment (justering) og at træne dit åndedræt.

Der er afsat god tid i hver lektion, så Grace kan hjælpe dig med at justere en yogaøvelse med fokus på bevægelse og alignment, så du opnår en bedre kropsforståelse. 

Yogaøvelserne bliver udført i et behageligt tempo, hvor nærvær, fordybelse og afspænding er i fokus. Du bliver undervist i øvelser, der stabiliserer musklerne, forbedrer holdningen, fleksibilitet og velvære. Du vil altid opleve at blive guidet sikkert og trygt hos Grace. 

Sidste del af hver lektion vil vi koncentrere os om Restorativ Yoga. Om bare at ligge på yogamåtten og slappe helt af, mærke vejrtrækningen og mærke hvordan din krop falder mere og mere til ro og få løsnet bindevæv, for til sidst at falde hen i en ubeskrivelig skøn tilstand af fuldkommen ro og afspændthed. Vi slutter som vanligt af med velfortjent mindfulness med vidunderlig musik.

Restorativ Asthanga Yoga

Ashtanga er en stærk, struktureret form for yoga og er fantastisk til dig, der kan lide at få sved på panden ved dynamisk yoga træning i rytmiske tempo og at blive ledet af et stabilt, fokuseret åndedræt. 

Så hvis du vil føle fordelene ved en regelmæssig yogapraksis og ønsker hurtige resultater, er dette yogahold noget for dig! 

På dette hold starter vi med mindfult mantra, efterfølgende bliver du guidet i Ashtanga yoga primære serie, hvor der både vil være elementer af styrke, fleksibilitet og balance involveret. Her er der fokus på de lige linjer i kroppen og den rigtige teknik. 

I sidste del af hver lektion vil vi koncentrere os om Restorativ Yoga, bare at ligge der, understøttet af props og slappe helt af, mærke vejrtrækningen og mærke hvordan kroppen falder mere og mere til ro, for til sidst at falde hen i en eller anden ubeskrivelig skøn tilstand of fuldkommen ro og afspændthed.
Alle rask og frisk yogier er velkommen uanset niveau og erfaring. Hold foregår på begyndere niveau. 

Bemærk: Hvis du har du flere skavanker eller kroniske smerter vil jeg anbefale dig at prøve først min Hatha Yoga eller Restorativ Yoga, for at øve kropsbevidstheden og bevægelighed. 

Restorativ Yoga with Props

Denne yoga time giver dig et rum til at hvile, helbrede og berolige nervesystemet, og tilskynde musklerne til at blive bløde og blidt åbne, hvilket forbedrer fleksibiliteten, frigør stress og hjælper med at løfte humøret. Målet er at få dig til at føle dig roligere og mere tilpas.

Restorativ yoga er en blid, energigivende og genoprettende yoga praksis kendt for sin evne til at aktivere det parasympatiske nervesystem (dette er “hvile og fordøje”-delen af dit nervesystem, der hjælper med at holde grundlæggende funktioner i gang, som de skal), som hjælper kroppen med at hvile, helbrede og få strømforsyning af energi (chi) og blod tilbage i naturlig balancen. 

Restorativ yoga kan virkelig hjælpe dig med at bryde igennem følelsesmæssige og mentale blokeringer, og derved mindske spændinger, bekymringer, stress og angst og forebygge lidelser.

Restorativ yoga er til dig som ønsker en mediativ yogaform og ønsker at vedligeholde din smidighed, øge balancen, kropsbevidstheden og åndedrætsevnen. Denne yoga form er også til dig som har flere skavanker, kropsstivhed, kroniske smerter og søvnproblem.                          

Restorativ yoga er perfekt til alle niveauer. 

Hop op og se vores priser eller book en tid her

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.