“Yoga og mindfulness tilbyder dig en vej til de dybere lag af dig selv. Og hvis du først har åbnet dig for denne proces, er der som regel ingen vej tilbage”.

Vi tilbyder en bred vifte af trænings undervisning – Blandt andet har vi Yoga, Børneyoga, Gravid yoga, Fly Fitness Yoga, Klangmeditation. Du kan også booke en prøvetime så du er sikker på det er noget for dig.

Zheng Qi Yoga Studie

Holdplan 2020 fra uge 3-27 / Vi holder ferielukket i uge 8, 15 og 21.

Har du lyst til at gøre noget godt for dig selv, din krop og dit sind? Zheng Qi’s holdplan for føråret 2020 tilbyder flere muligheder, som hjælper til en sundere krop og sind.

På trods af corona-restriktionerne:

Fra tirsdag d. 31./04. vil jeg officielt køre undervisningen som Virtual Yogastudie på Zoom.us. Holdene vil være oppe på min hjemmeside/, og I kan nu booke jer på. Hvis du er tilmeldt på sæsons forløb i for vej, bliver du automatisk tilmeldt på en virtual hold, der svarer sig til det fysiske hold.

For at sikre, at yogastudien også er her, når denne periode er overstået, og for at dække noget af arbejdstabet, vil medlemmer få modregnet perioden i jeres sæsons abonnement. Håber jeg, at flere af jer, som er ikke endnu medlemmer, vil også være med til min virtual undervisning.

 

Mandag

Tirsdag

17:00-17:55

Virtual Yoga Kids, fra 6-12 årig. Via zoom.us app

Yogalærer:

Grace Andersen

Onsdag

17:30-18:45

Virtual Strap Yoga, begyndere, let øvet. Via zoom.us app

Yogalærer: Grace A. Andersen

Torsdag

17:00-18:15

Virtual Restorativ Hatha Yoga, for alle. Via zoom.us app

Yogalærer: Grace A. Andersen

Lørdag

Tilmelding:

1)Tilmelding til hold skal ske online på knappen herover knap, eller
Send en mail til til info@zhengqiklinik.dk – Skriv dit fulde navn, dato og “Holdnavn”
2) Forudbetaling via Mobile Pay til nr. 21292 eller til bankkonto: 9620 3498629619 – Skriv “Holdnavn”
Du kan finde mere info om hver hold og tjekke vores priser på vores hjemmesideme

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Herunder oplyses om praktiske forhold, som man som deltager på hold kursus eller arrangement skal være opmærksom på.
Såfremt du har spørgsmål, der ikkebesvares her, er du velkommen til at ringe på tlf. 4048 0187 – eller stille spørgsmålet via mail info@zhengqiklinik.dk

FREMMØDE
Mød aldrig op uden at være tilmeldt.

TILMELDING
Tilmelding sker direkte til Zheng Qi webside eller via SMS på mobil 40480187 fra det enkelte hold. Framelding med frigørende virkning kan kun ske til Zheng Qi i Lyne via info@zhengqiklinik.dk tidligere end 14 dage før holdstart. Se mere i forbindelse med tilmeldingen. – Manglende betaling er ikke en framelding.
Tilmeldinger på websiden, facebook eller telefon behandles hurtigst muligt og i den rækkefølge, de modtages.
Undervisningssted, underviser og første mødedato fremgår af din bekræftelse. Ændringer kan forekomme.
Såfremt du bliver forhindret i at deltage i et planlagt hold eller kursusforløb og du foretager framelding inden 14 dage før første kursusdag til info@zhengqiklinik.dk kan kursusgebyret tilbagebetales. Der modregnes et administrationsgebyr på kr. 150.
14 dage før første hold-kursusdag er tilmeldingen bindende  og kursusgebyret skal betales / refunderes ikke, uanset om du deltager eller ej.
Kan et kursusforløb mod forventning ikke etableres, tilbagebetales hele kursusgebyret uden fradrag af administrationsgebyret.
Et tilmelding er personligt og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan Zheng Qi forlange at se legitimation. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, email, telefonnummer, skal meddeles til Zheng Qi.

TILMELDINGSBETINGELSER
Zheng Qi kan ændre tilmeldingsbetingelserne med et varsel på 30 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive sat op i centeret og meddeles via mail.

PRISÆNDRINGER

Zheng Qi forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag i centeret og via e-mail (til de medlemmer, der har oplyst e-mail adresse) senest 1 dage, før prisændringerne træder i kraft.

LEDIGE PLADSER
Zheng Qi  kan ikke garantere ledige pladser på de oprettede hold, idet holdene bliver fyldt op efter “først til mølle”-princippet.

TILMELDING / AFMELDING AF HOLD / VENTELISTE
Du kan til- og afmelde hold via online booking på zhengqiklinik.dk.
Hvis du er forhindret i at møde til et hold, skal du afmelde dig senest 4 timer før holdstart.
Fremmøde til et tilmeldt hold skal meldes ved holdstart, hvor du selv er ansvarlig for at skrive dig på holdlisten. Sker dette ikke, regnes det som udeblivelse. Abonnement for 5-10 lektioner eller klippekortmedlemskaber bliver fratrukket 1 lektion – klip fra klippekortet.
Ene-lektioner og workshops, der er booket ind, kan ikke refunderes uanset årsagen, med mindre det aflyses fra zhengqiklinik.dk

Tilmelder du dig et hold, hvor du er på venteliste, vil du modtage en sms senest 1 time før holdstart, hvis du har fået plads på holdet. Mød derfor kun op til holdet, hvis du har modtaget en sms.

Aflysning af hold:

Zheng Qi kan i tilfælde af sygdom, aflyse et hold, op til 1 time før holdstart, dette meddeles via mail og sms.

Har et hold ingen tilmeldinger 3 timer før timestart, aflyses holdet. Timer med start klokken 08.00, vil blive aflyst hvis der ingen tilmeldinger er klokken 21.00 aftenen før.

VÆRDIGENSTANDE
Værdigenstande skal medbringes i selve undervisningslokalet, idet Zheng Qi ikke garanterer for tab pga. tyveri eller tingskade.

ANSVAR
Al træning sker på eget ansvar ellers forældre ansvar hvis det handler om et barn. Som medlem af Zheng Qi er man selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. Zheng Qi tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke i centeret. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.

OFFENTLIGØRELSE AF BILLEDER PÅ INTERNET
Du giver hermed din tilladelse til, at Zheng Qi må tage situationsbilleder i og af undervisningen, hvor du deltager, og at disse billeder må offentliggøres på internettet på f.eks. sociale medier eller hjemmeside.

BETALING
Ved tilmelding betales Mobil Pay til 40480187 eller overføres til konto: Reg nr: 9620 konto nr: 3498629619.
Oplys din fulde navn, mobil nummer, og datoen for event.

Bemærk, at manglende betaling ikke er en framelding og at det købte skal betales uanset om du møder eller ej – medmindre du framelder dig tidligere end 14 dage før holdstart. Se mere ovenfor.

Du er velkommen til at betale kontant eller med Dankort ved at besøge os på vores Yoga Studio i Vardevej 95, 6880 Tarm i vores åbningstider på hverdage, mandag til tirsdag kl. 9 til 12 – kl. 14- kl.19.30, torsdag kl. 14 – kl.20 og fredag kl. 9 – kl. 12 bortset fra ferier og fridage.