fbpx

Hvad dine fødder siger om dig og dit helbred

Styrk dine fødder: Hvad dine fødder siger om dig og dit helbred


Livet igennem skal du styrke dine fødder, her kan du læse hvorfor?

Hver fod har 26 knogler, 33 led og cirka 100 muskler, sener og ledbånd. Der er så mange små dele i en fod, som kan forårsage ubalance. Det kan være du oplever smerter og ubehag, f.eks. om natten, når du hviler dig, når du går, når du bærer bestemte sko, smerter i hælen der begrænser din gang. Der er meget, der kan forstyrre foden. 

Dette er, hvad fødderne bruges til: At tage dig hen ad den sti, som viser dig formålet med livet.
Og hvis du føler dig begrænset i dine bevægelser, opstår smerte og ubehag i kroppen. Når bevægeapparatet er under stress på grund af, du oplever en intern konflikt, nedbrydes kroppens celler (celler og vævet) ved langvarigt stress. Nye celler opbygges i processen af op- og nedbrydning, som er en inflammatorisk tilstand. Symptomer er hævelse, varme og nedsat funktion. I processen oplever du et stort ubehag, fordi inflammation tilstanden i foden bevirker, at du ikke kan bevæge dig med den samme frihed i livet. Disse symptomer vil forøge din interne konflikt, som kan gøre, at du føler dig opgivende og værdiløs, fordi du ikke selv kan bestemme i, hvilken retning du ønsker at bevæge dig med frihed.

Hvilke problemer kan opstå i fødderne?

Bullet Hælen giver styrke og fremdrift. Jeg læner på min hæl for at få styrke til f.eks. at stille mig op. Hvis jeg f.eks. oplever en skade i hælen, som hælspore, kan årsagen være, at jeg har oplevet en intern konflikt gennem en længere periode, som til sidst har skabt overbelastning på bindevævspladen. Når senen belastes, kan man få kraftige smerter under hælen. 

Bullet Hvis du har behov for at gå i en bestemt retning i dit liv, men du vælger at tage en anden retning, er det, det samme som sker med en forstuvet retning. Hovedet går én vej, mens min krop vil den anden vej. Der er en konflikt mellem de indre og de ydre aspekter.

 BulletDet kan også være, at du har smerter i din storetå. Storetåen giver stabilitet, når man går. Vi hviler på hælen, storetå og den ydre kant af foden, hvis du ikke har denne støtte, mister du din stabilitet. Hvis du har en situation i dit liv, som rammer dig for hårdt og bringer dig i ubalance. Det kan gøre at dine tær begynder at lide. Især din storetå. Du kan ende med en Hallux valgus, (uddrejning af storetåen, fejlstilling af storetåen som drejes mod lilletåen)

Hvordan kan disse situationer ske?

Din krop fortæller dig gennem lette symptomer, som skærer i din psyke. Din krop fortæller dig gennem symptomer, hvad der sker inden i dig selv (intern konflikt). Hælen giver styrke og fremdrift. Jeg læner på min hæl for at få styrke til f.eks. at stille mig op. Hvis jeg f.eks. oplever en skade i hælen, som hælspore, kan årsagen være, at jeg har oplevet en intern konflikt gennem en længere periode, som til sidst har skabt overbelastning på bindevævspladen.

Styrk dine fødder med:
Luksus fod- og legmassageapparat, se:
Luksus Fod-og legmassageapparat – Zhengqishop.dk / Zheng Qi By Grace Acosta ApS.

massage paa fod2 Massage på fod

fodder

Scroll til toppen
Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.