fbpx

Styrk dine fødder: Hvad dine fødder siger om dig og dit helbred


Livet igennem skal du styrke dine fødder, her kan du læse hvorfor?

Hver fod har 26 knogler, 33 led og cirka 100 muskler, sener og ledbånd. Der er så mange små dele i en fod, som kan forårsage ubalance. Det kan være du oplever smerter og ubehag, f.eks. om natten, når du hviler dig, når du går, når du bærer bestemte sko eller smerter i hælen, der begrænser din gang. Der er så meget, der kan forstyrre foden. 

Hvilke problemer kan opstå i fødderne?

Bullet Hælen giver styrke og fremdrift. Jeg læner på min hæl for at få styrke til f.eks. at stille mig op. Hvis jeg f.eks. oplever en skade i hælen, som hælspore, kan årsagen være, at jeg har oplevet en intern konflikt gennem en længere periode, som til sidst har skabt overbelastning på bindevævspladen. Når senen belastes, kan du få kraftige smerter under hælen. 

Bullet Hvis du har behov for at gå i en bestemt retning i dit liv, men du vælger at tage en anden retning, er det, det samme som sker “med en forstuvet retning”. Hovedet går én vej, mens min krop vil den anden vej. Der er en konflikt mellem dit indre og ydre.

 BulletDet kan også være, at du har smerter i din storetå. Storetåen giver stabilitet, når vi går.  Ubalancen kan føre til, at dine tær begynder at lide. Især din storetå. Du kan ende med en Hallux valgus, (uddrejning af storetåen, fejlstilling af storetåen som drejes mod lilletåen).

Hvordan kan disse situationer ske?

Din krop fortæller dig gennem lette symptomer, som “skærer” i din psyke. 

Styrk dine fødder med:
Luksus fod- og legmassageapparat, se:
Luksus Fod-og legmassageapparat – Zhengqishop.dk / Zheng Qi By Grace Acosta ApS.

 Massage på fod

fodder

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.