fbpx

Ayahuasca, en shamanisk tradicion

Tre uger er gået, siden jeg vendte tilbage fra min rejse til mit hjemland Ecuador, ikke kun fik jeg masser af familiekærlighed dernede, men jeg fik også en unik og uigenkaldelig shamanisk oplevelse i den Amazonas junglen.

Et opkald fra naturen

Siden jeg modtog et opkald fra naturen, har jeg været i hovedstaden Quito og alle vej pegede til at jeg skulle møde Taita Simon, en klog og meget generøs shaman fra junglen så besluttede jeg mig for at tage rejsen, som var 12 timer i bus ind til junglen for at møde ham og bliver introduceret i Yajes hellige ceremoni, også kendt som Ayahuasca ceremoni.

Yaje er en hellig drik, der bruges i traditionel indfødt medicin i den ecuadorianske Amazonas jungle, der på grund af den psykoaktive kraft af dets hovedstof DMT, gør at det øger kroppens evne til at helbrede sig selv mod fysiske, følelsesmæssige og energiske. Ayaguasca kan rense dit tarmsystem i et par timer, skærper dine sanser og tager dig ind i en spirituel rejse, hvor man kan modtage spirituel vejledning og beskeder fra junglens ånder.  

Jeg var så heldig af modtaget tre spirituelle beskeder fra Yaje ånd. En af dem var, at jeg burde holde månefaserne mere til stede i mine offentlige og privat aktiviteter for at øge sundhed og overflod både hos mig selv og hos dem omkring mig, også skulle jeg på hver nymånemorgen udtale følgende bekræftelse til mig selv:

“Universet er min uendelige kilde, livets kilde flyder i mig igennem et generøst udtryk. Jeg skal bede en bøn for dem, mine hænder rører ved, at deres lidelse skal fjernes og lykke skal ledsage dem”.

Mit væsen er så dyb taknemlig for den positive effekt som Yaje har bidraget i mig indtil nu. Og det gør mig endnu mere glad fordi jeg kan dele disse højere frekvenser og inspiration med dig igennem min naturlige massage.  Derfor vil jeg invitere dig til forkæle dig selv og book en tid hos mig allerede nu.

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.