fbpx

Lomi Lomi Kahuna healing Massage

Vidste du, at selvom Lomi Lomi undertiden præsenteres som en trend inden for afslappende og eksotisk massage, har Lomi Lomi sin oprindelse i de gamle hawaiiske healere, der gennem Kahuna-filosofien behandlede krop og sind?

For at forstå dybden af Lomi Lomi massage er det nødvendigt at forstå den hawaiiske filosofi kaldet Huna, og hvordan det vedrører kroppens funktion og helbredelse. En væsentlig bekræftelse af Huna er, at alt søger harmoni og kærlighed. Men hvordan hænger det sammen med massage?

Lomi Lomi arbejder subtilt, men dybt i musklerne med kontinuerlige og flydende kærtegn-massager, som nærer kroppen, så den kan slappe af og overgive sig til modtageren. Det er derfor, selvom teknikken er en vigtig del af massagen, at meget af arbejdet udføres af den dedikation og bevidsthed, som terapeuten lægger i patienten, som kanaliseres gennem hans hænder og hans hjerte.

Denne strøm af energi, ledsaget af kontinuerlig massage, slapper patienten helt af og hjælper ham med at frigive gamle tanker, adfærdsmønstre, der forårsager begrænsninger, og som opbevares i cellerne i hans krop.

Hawaiianere måler ting i form af energi og tror, at en idé eller tanke kan blokere strømmen af den energi, ligesom muskelspændinger gør. Lomi Lomi massage er ikke kun en fysisk oplevelse, men når også det mentale, følelsesmæssige og åndelige niveau. Når et af disse niveauer er helbredt, påvirkes de andre også.

Min Lomi Lomi Healingmassage er en kombination af lange blide og dybdegående massage strøg og healing. Behandlingen giver dig mere balance, afspænding og velvære på det fysiske, og ro på det mentale og følelsesmæssige plan. Det giver dig et større overskud til din hverdag.

Massagedelen er meget rolig omsorgsfuld og afslappende. Jeg anvender varme æteriske olier, hvis du ønsker det.

DIT ÅNDEDRÆT! En mere bevis vejrtrækning, har stor betydning for at fordybe i din kropsfornemmelse og løsne fysiske og mentale blokeringer. Derfor jeg vil vise dig ved opvarmning en simpel måde på, hvordan du kan bruge dit åndedræt til at oplever større velvære under og efter massagebehandling.

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.