Balance i kroppen starter INDEFRA!

Dine byggesten skal være iorden, for at din krop får et stærkt fundament. Derfor er det vigtigt at du tilført de rigtige vitaminer, mineraler og fedtsyrer.

 

Hos Zheng Qi forhandles bla. Zinzino Balance Olie, som bidrager til et godt helbred på lang sigt. Med vores produktserie Zinzino Balance får du den rette mængde omega-3 og kan forbedre din fedtsyrebalance på bare 120 dage. Er du i balance?

I klinikken kan du via en blodprøve(priktest), få svar på hvordan din fedtsyrebalance ser ud og hvordan den påvirker din krop.

 

Testen indeholder viden om:

  • Hvordan din kost påvirker din tendens til inflammation og om den beskytter dig mod livsstilsrelaterede sundhedsproblemer.
  • Hvordan dit omega-3 niveau ligger, dette har bl.a. betydning for at opretholde en normal celle- og vævsudvikling
  • Balancen mellem omega-6 og omega-3. Et overskud af omega-6 vil skabe ubalance og være pro-inflammatorisk.
  • Hvad dit niveau af omega-6 er.
  • Hvordan dine celler interagerer i deres miljø og deres evne til at optage næringsstoffer, samt udskille affaldsstoffer.
  • Vores mentale styrke. Hvordan din fedtsyrebalance går ind og påvirker hjernen ift. humør, hukommelse og kognitiv tilstand.

 

Det koster 995 kr at blive testet.

Dette er inkl.

  • En tid i klinikken til at få taget blodprøven. Som tages via en priktest i fingeren.
  • Testsættet til blodprøven, som efterfølgende bliver sendt til det uafhængige laboratorium Vitas i Norge, for at blive testet.
  • En opfølgende tid 3-4 uger efter, når resultatet fra testen er kommet. Her gennemgår vi sammen resultatet, snakker om hvordan det kan påvirker dig og hvad du efter kan gøre for at det bliver bedre.

 

Ønsker du at bestille en tid til at blive testet, så book en tid online HER eller skriv til mig på info@zhengqiklinik.dk eller sms til tlf. 40 48 01 87.

Jeg afholder gerne en sundheds aften for dig og dine venner, hvis du kan samle 4-5 stykker, som også gerne vil vide mere.

Du kan også selv købe både balanceolien og test via hjemmesiden herunder.

MERE INFO
Bevis på balance oliens virkning på 120 dage
Resultat for de, som ikke tager Omega-3 tilskud ligger på 12:1 i Norden og på 25:1 i USA.

En ubalance, som desværrre har været stigende op igennem det 20. århundrede, som følge af den stigende industrielle fremstilling af mad, samt den kendsgerning at vi ikke laver vores mad fra bunden mere.
Zinzinos godkendte laboratorier i Norge, har til dato analyseret mere end 300.000
blodprøve test, med henblik på at måle den gennemsnitlige Omega 3-6 Balance. Af de som brugte Balance olien i 120 dage, var det gennemsnitlige balanceforhold væsentlig forbedret, således at det lå tæt på de 3:1 som anbefales, blandt andet for at hindre udviklingen af livsstilsygdomme.

Dokumenteret, forskningsbaseret viden

Fedtsyrer udbalance er særdeles veldokumenteret af en lang række forskere fra hele verden, som alle peger i den samme negative retning, at fedtsyrer ubalance er en kraftig medvirkende faktor til en lang række livstils-sygdomme så som kræft, Gigt, Diabetes, overvægt, Hovedpine, Irretababel Tyktarm, stofskifte problemer, Stress, hjerte-kar sygdomme,ADHD, Alzheimers og mange flere.

Nobelpris viden
Sune K. Bergström, Bengt I. Samuelsson og John R. Vane vandt i 1982 Nobelpris. Deres forskning viste at ubalance på fedtsyrebalancen skaber en kronisk inflammation i kroppen, som er grundlag for sygdomme.

Høj kvalitets Omega 3 olie

Zinzino Balance Olie kombinerer højkvalitets fiskeolie fra ikke opdrættede fisk, som er rig på EPA og DHA, og en specielt selekteret ekstra jomfru oliven olie med højt indhold af polyfenoler. Balance Olie vil effektivt genoprette og vedligeholde omega-6/omega-3 balancen i din krop, og derudover også opretholde en normal hjerte, hjerne, øje og immun funktion.
Ønsker du at blive rettet op indefra, og mindske din risiko for sygdomme, hjælper jeg gerne med vejledning.

Jeg tager også gerne ud og holder foredrag.
Du er velkommen til, at ringe for en uforpligtende snak.

Mange hilsner

Grace – Zhengklinik.dk

LÆR AT BESKYTTE DIT HELBRED VED AT KOMME I BALANCE.

Zinzino sundhedsprotokol.

3 unikke produkter, der giver flere sundhedsfordele.