Klangmediation med Krystalsyngeskåle er som massage for din sjæl. Vil du være mere afslappet, u-stresset, se bedre ud og føle dig bedre tilpas? Så er Klangmeditation bestemt noget for dig.

En klangmeditation session hos mig består af akustisk lyd; klange og vibrationer fra klokker, syngeskåle, krystalsyngeskåle og percussion. Bagefter kan du føle dig opløftet og fuld af energi og/eller dybt afspændt og meditativ. En oplevelse, der oftest betegnes som vidunderlig, overjordisk og dybt inspirerende, da drømme, visioner og aha-oplevelser ikke er sjældne.

Din krop er en unik bio-sfære, et system af vibrationer, indstillet på din egen frekvens som en radiostation. Når din krop er rigtigt indstillet, vibrere du på en behagelig og effektiv måde. Når du er i ubalance, er der større chance for at lide af blokeringer.
Ligesom bio-sfæren, planeten Jorden, er du ca. 70% vand og har derfor indflydelse på andre kroppes vibrationers indflydelse, harmonisering med og i nogle tilfælde at forstyrre din egne vibrationer.

Derfor starter jeg hver Klangmeditation med en 10 minutter forbedring ved aura rensning men tuning gaffels, åbning af din rodchakra og hjerte-chakra, hvor du få mulighed at mærke nepalesisk klangskålernes frekvenser direkte på din krop, fører af en enkel guided meditation så du er klargøre til at modtage de højre og rent frekvenser af mine flotte Kvartz Krystalsyngeskåle og andre instrumenter.

De vil hjælpe dig med at opnå et alfa-niveau af bevidsthed. Det er et stadie hvor dine hjernebølger er langsommere og din evne til at indgå med de direkte vibrationer fra krystallerne i healing og udvidelse af bevidstheden opnås. Når den energi er frembragt med vilje og fokuseret med kvartzkrystaller, er virkningen flere gange stærkere og virkningen er fantastisk.

Den rene og smukke lydene resonere og korrespondere med de syv chakraer el. energicentre i kroppen som hjælper med at udligne din indre energi.

Klangmeditationen giver en fantastisk ro i kroppen og fornyet energi, som alle kan drage fordel af.

Vil du gerne finde ud af om Klangmeditation er noget for dig, så kan du kan bestille en prøvetime på tlf. 40480187.

 

Torsdage: kl. 18.40 – 19.55 (bedes at fremmøde 5 minutter før tiden)Hver session varer 75 minutter
Datoer:9/5, 23/5, 6/6, 21/6, 4/7, 18/7
Jeg holder sommerferie fra uge 30 – 34 også vil jeg starte Klangmeditation igen i uge 35 hver anden ud resten af året.

Sted: Vardevej 95, 6880 Tarm / Zheng Qi Yogastudie

Priser:
Først prøvetime 50 kr.
5 klip-turkort 425 kr.
1 gang 100 kr.

Du kan tilmelde dig fra gang til gang på holdet via online.