Klangmeditation med Krystalsyngeskåle er som massage for din sjæl. Vil du være mere afslappet, afstresset, se bedre ud og føle dig bedre tilpas? Så er Klangmeditation bestemt noget for dig.

En klangmeditation med Krystalsyngeskåle session hos mig består af akustisk lyd af mere end 20 sound healing instrumenter; klange og vibrationer fra zaphir klokker, kvartz krystalsyngeskåle, tibetanskke syngeskåle, gong, sansula og percussion. Bagefter kan du føle dig opløftet og fuld af energi og/eller dybt afspændt og meditativ. En oplevelse, der oftest betegnes som vidunderlig, overjordisk, himmelsk og dybt inspirerende, da drømme, visioner og aha-oplevelser ikke er sjældne.

Din krop er en unik bio-sfære, et system af vibrationer, indstillet på din egen frekvens som en radiostation. Når din krop er rigtigt indstillet, vibrerer du på en behagelig og effektiv måde. Når du er i ubalance, er der større chance for at lide af blokeringer.
Ligesom bio-sfæren, planeten Jorden, er du ca. 70% vand og har derfor indflydelse på andre kroppes vibrationers indflydelse, harmonisering med og i nogle tilfælde at forstyrre din egne vibrationer.

Derfor starter jeg hver Krystalmeditation med en 10 minutter forbedring ved aura rensning men tuning gaffels, åbning af din rodchakra og hjerte-chakra, hvor du får mulighed for at mærke de tibetansk klangskåles frekvenser direkte på din krop. Frekvenserne føres af en enkel guided meditation, så du er gjort klar til at modtage de høje og rent frekvenser fra mine flotte Kvartz Krystalsyngeskåle og andre instrumenter.

De vil hjælpe dig med at opnå et alfa-niveau af bevidsthed. Det er et stadie, hvor dine hjernebølger er langsommere og din evne til at indgå direkte med vibrationerne fra krystallerne i healing og udvidelse af bevidstheden opnås. Når den energi er frembragt med vilje og fokuseret med kvartzkrystaller, er virkningen flere gange stærkere og fantastisk.

De rene og smukke lyde resonere og korrespondere med de syv chakraer el. energicentre i kroppen som hjælper med at udligne dine chakraer.

Hver session varer 60 minutter
Hver 3. mandag klokken 18:00 (mød venligst op 5 min. før start).

Datoer: 16/9, 7/10, 28/10, 18/11, 9/12
Adresse: Vardevej 95, 6880 Tarm / Zheng Qi Yoga Studio

Priser:
Abonnement ( hel sæson, én gang hver 3. mandag, 5 aften) 425 kr.
1 gang 110 kr.

Sadan tilmede du dig:
1) Registrering på holdet (alle datoer) via vores online booking
2) Reserverer plads, ved forudbetaling via Mobilpay til nr. 21292 (Skriv “Holdnavn” og holddato) eller via vores booking system.

Minimum 5 deltagere for at hold opstarter.

Klangmeditation med Syngende Krystalskåle by Grace Andersen