fbpx
Pige med hovedpine

Hvorfor er firmamassage en god ordning

En massageordning med Zheng Qi by Grace forebygger almindelige muskelskader, der kan opstå ved butiksarbejde og belastende fysisk arbejde. Massagen hjælper på ømhed i skuldre, nakke og ryg. Den er samtidig både afslappende og beroligende og giver en fornyet energi i hverdagen, også arbejdsmæssigt. Grace er en RAB-godkendt massør og zoneterapeut, som arbejder intensivt med mange muskulære problemstillinger. Hvis I f.eks. er medlem af Sygesikring Danmark eller har en arbejdsrelateret sundhedsforsikring, kan I få tilskud til behandlinger. Vi tilbyder tillige en 30-dages prøveperiode uden binding. De første to timer er gratis. 

Stress er i dag den sygdom allerflest danskere sygemeldes med. Stress blandt særligt unge kvinder er steget til over 52%. Flere sygemeldes med stress, angst og depression. Nogen vender ikke tilbage på arbejdsmarkedet. Den onde cirkel skal brydes, mener massør og zoneterapeut Grace Acosta Andersen. Hun har i over 12 år hjulpet både kvinder og mænd med at komme stress, smerter og spændinger til livs. Hun fortæller:

– Både vores tanker og følelser kan føre til spændinger. F.eks. behandlede jeg forleden dag en stressramt, der døjede med tankemylder. Hun havde svært ved at ligge stille på briksen. Hun snakkede konstant, og hele hendes krop var spændt. Heldigvis havde hun en god sundhedsordning, så jeg kunne give hende de behandlinger, hun havde brug for. Kvinden lærte også, hvordan hun fremadrettet kunne mærke og undgå at blive stresset.

Jeg vægter den individuelle behandling højt. Jeg mestrer anerkendte komplementære metoder, som jeg bruger dagligt i mine behandlinger og her afkoder jeg dine fysiske og mentale spændinger for at hjælpe dig med at genskabe balance i krop og sjæl samt booste din energi. I den balance vil du opleve en forhøjet livskvalitet og livsglæde. Det er fantastisk at se en stressramt få gnisten tilbage i øjnene eller se en smerteklient slippe vedvarende smerter. Det er både dyrt og kræver mange ressourcer, hvis en virksomhed til stadighed har sygemeldte medarbejdere på lønningslisten. 

Skræddersyet massage eller behandling 
Hos Zheng Qi by Grace anvendes forskellige massageteknikker og -redskaber til at gennemarbejde din krop for at fjerne fysiske, psykiske og energimæssige ubalancer. Graces “englehænder” sikrer dig velværeGrace er opmærksom på, hvis dit sundhedsproblem med fordel kan afhjælpes ved hjælp af en anden behandling, end den du har booket. Under behandlingen deler hun ud af sin viden og vejleder dig omkring forebyggelse. Grace arbejder holistisk  og kan derved finder frem til årsagerne til dine skader, smerter, ømhed, forstuvelser, betændelse mv. For at give dine medarbejdere de bedste rammer, bestemmer de selv hvilken musik, behandlingsintensitet og æteriske olier, de ønsker under hver behandling.

Det får virksomheden ud af det:

 • Færre sygedage
 • Mere loyale og glade medarbejdere
 • Større effektivitet
 • Godt arbejdsmiljø
 • Ingen spil af tid på eksterne behandlinger

Medarbejdernes udbytte:

 
 • Bedre livskvalitet
 • Godt arbejdsmiljø og trivsel
 • Styrket helbred
 • Øget velvære
 • Mindsket hovedpine, træthed, stress og dårlig søvn
 • Behandling af hård belastning af muskelmasse og -væv (fiberskader)
 • Behandling af øvrige muskelskader, f.eks. musearm, skulderproblemer, seneskedehindebetændelse, nakke- og lændesmerter og stivhed

Hvorfor får vi smerter og ondt i kroppen
F.eks. kan du godt opleve smerter i højre skulder, mens problemet oprindeligt stammer fra blokeringer ved lænden og højre balle. Dette finder Grace ud af ved først at mærke på kroppen, ved at fokusere meget på klientens åndedræt og at fornemme de forskellige blokeringer, manglende energi, der kan påvirke kroppens tilstand. Terapeutisk massage er god til muskel-, sene- og ledsmerter, herunder også rygproblemer. Grace kan godt lide at arbejde med ledmobilisering, som forbedrer elasticitet og bevægeligheden i kroppen og hjælper vores system til at komme bedre af med affaldsstoffer.

Kombinationsbehandling
Der eksisterer forskellige teknikker til at bearbejde kroppen for at løsne fysiske og mentale smerter, bl.a. massage, zoneterapi, akupunktur og cupping. Disse behandlinger kan med fordel kombineres, fordi hver behandling kan afhjælpe forskellige fysiske og energetiske steder i kroppen.

Grace elsker de mange fordele ved at kombinere massage og cupping med zoneterapi og akupunktur. Hver af disse behandlinger arbejder på kroppens forskellige niveauer, f.eks. zoneterapi og akupunktur er behandlingsformer, der er knyttet til det energetiske niveau.
De hjælper med at skabe energicirkulation i kroppen, som sætter vores symbiose og erostage i gang, samt de forskellige funktioner i vores indre organer og nervesystem. Massage arbejder på det fysisk niveau. Det vil sige, at massagen behandler muskler, sener, bindevæv for at sætte blod cirkulationen i gang for at skabet et godt energiflow, bevægelse og smidighed.

Massage og cupping er behandlinger, der primært har effekt på vores bevægeapparat, dvs. muskler, sener med undtagelse af vores knogler. Massage og cupping forbedrer næringen af cellerne ved at forbedre og øge blodcirkulation og ved at øge optagelsen af de forskellige næringsstoffer og neurotransmittere, som kroppen har behov for, for at kunne fungere.

Kunders udtalelse: 

Massage – af Kirsten Aagaard Sørensen      

Jobcenter Varde indgik i foråret 2016 en aftale med massør Grace Acosta Andersen om massage

Jeg gør gerne noget godt for mig selv, derfor var det også naturligt at prøve massage hos Grace.  Især tiltalte det mig at Grace kom på vores arbejdsplads i jobcentret så jeg ikke skulle bruge tid på at køre efter behandlingen.

Jeg har siden Grace startede været til massage hos hende ca hver 14 dag. Typisk ligger mine tider udenfor jobcentrets åbningstider, for det passer mig bedst. I begyndelsen tænkte jeg at jeg nok havde brug for massage i skulder og arme. Når man typisk i arbejdsdagen arbejder ved et tastatur så giver det god mening at få massage her..

Efter et par gange med massage fik jeg mulighed for at drøfte med Grace at jeg faktisk havde nogle andre udfordringer, som måske ikke lige var relateret til min jobfunktion. Jeg har i nogle år haft uro i benene, en sovende fornemmelse, ikke smerter men bare noget irritation som både generede mig i dagtimerne og især om natten. Normalt står jeg op i 2/3 del af min daglige arbejdstid.

Grace begyndte herefter at arbejde med mine ben, baller og lænd. Efter få behandlinger skete der noget yderst positiv, hvor jeg faktisk ikke mærker symptomerne mere hvis jeg passer mine behandlinger.  Jeg ved Grace har fokus på at behandle så jeg får en bedre blodcirkulation, derudover rammer hun nogle fokuspunkter som gør at jeg bare har det meget bedre. Så tak for det Grace!

Vh Kirsten Aargard

Vil du høre mere om muligheden for en massageordning hos Zheng Qi By Graceer du velkommen til at sende en e-mail til info@zhengqiklinik.dk

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.