fbpx

Historien bag vores gode ZQ7 fodmassageapparat

Jeg har haft flere klienter, der døjede med deres fødder og underben, som en flink herre der besøgte min klinik i 2018. Lad os for nemheds skyld kalde ham ”Per”. Per arbejdede som importør af mandler og helseprodukter i områder. Han var blevet anbefalet min klinik af en af hans venner.

Per sendte mig en mail, før han bookede en tid til behandling med en kort forklaring på sine symptomer, bl.a. døjede han med meget uro og ubehag i underbenet, et hævet højre knæ og fodsmerter især på højre storetå samt dårlig søvn. Hans læge havde diagnosticeret ham med urinsyregigt. Derudover havde han forhøjet blodtryk og åreknuder på benene. Per spurgt, om jeg havde nogle erfaringer med disse symptomer og om jeg ville kunne hjælpe ham.

Jeg skrev tilbage, at jeg godt kendte til urinsyregigt, og at jeg havde hjulpet andre klienter med dette. Jeg anbefalede også Per en kombinationsbehandling af massage og zoneterapi, fordi en holistisk behandling ville kunne skabe balance i både det mentale og fysiske niveau af hans krop. Gennem en Tryg sundhedsforsikring fik Per betalt et forløb hos mig til en reduceret pris.

Per kom til behandling en gang om uge i 10 uger. Han fulgte mine kostanbefalinger og efter et par måneder kunne Per mærker en gradvis forbedring. Han kunne igen gå med sin hund og han sov bedre. Efter behandlingsforløbet fortsatte Per med at få behandlinger som vedligeholdelse og forebyggelse, fordi han ikke ønskede at komme tilbage til sammen dårlige tilstand som tidligere.

En dag kommer Per til behandling under armen havde han en avisreklame, som han viste mig. Billedet viste en fodmaskine. Maskinen lignede et par plader, det skabte vibrationer og gav lave elektriske impulser til at stimulere blodcirkulationen i fødderne. Per var så glad for mine behandlingsresultater, at han vil høre, hvad jeg mente om denne maskine og hvis jeg kendte til dens effekt, ville anbefale ham den til brug derhjemme. Jeg havde aldrig hørt om en sådan fodmassagemaskine, men lovede Per, at jeg ville undersøge det nærmere.

I disse tider er det nemt at finde information om næsten alt, takket været Google. Jeg fandt en artikel skrevet af en fysioterapeut i USA, som fortalte, at lige præcis den slags fodmaskine som Per viste mig, ville han ikke anbefale til mennesker med et forhøjet blodtryk og åreknuder. Kontra det som avisreklamer havde skrevet om maskinen. Jeg ringede derfor til Per og fortalte ham, hvad jeg havde fundet ud af. Per blev lidt trist til mode, fordi han allerede havde forestillet sig at eje et sådant fodmassageapparat.

Nu var min interesse stor for at finde et fodmassageapparat, som jeg kunne anbefalet til min kære kunde. Derfor bestilte jeg forskellige modeller til test, men de levede ikke op til mine forventninger. Indtil jeg kontakter et amerikansk firma ved navn Bodessy, som solgt et lidt anderledes fodmassageapparat, end dem jeg havde fundet her i Danmark. Apparatet var den perfekte kombination af massage, zoneterapi og vakuum kompression. Ligeledes var dens intensitet passende og meget behagelig. Maskinen købte jeg og stillede til fuld afbenyttelse i mit venteværelse. Der var kun få som prøvede den og som ikke kunne mærke forskel. Efter blot 15 minutter var deres fødder mere afslappede og de, der havde kolde fødder, fik varmen. Dette gode ZQ7 fodmassageapparat havde ingen bivirkninger og kontraindikationer angik kun gravide og mennesker med pacemaker, havde feber eller kraftig hudinflammation og kræft.

Per kom også ind i klinikken og prøvede fodapparatet og sagde, at han gerne ville købe et apparat. Derpå gjorde jeg alt for at finde frem til fabrikken, hvorfra jeg startede med at importere vores eget ZQ7 fodmassageapparat. Sidste gang jeg så Per, nævnte han, at han var så glad for, at han havde købt ZQ7 fodmassageapparatet. Det kom nemlig ikke kun ham, men også hans kone til gode. Deres børn og børnebørn stod i kø for at benytte fodmaskinen, fordi alle elskede den dejlig zoneterapi og massage, maskinen gav.

Det er den slags historier med klienter, der gør, at jeg altid forsøger at finde de bedste produkter til mine behandlinger om min webshop.
Produkter, jeg selv har testet og kan stå inde for og jeg bare selv må eje! 

Produkt karakterer

 

  • Nem at bære.
  • Multifunktionel med ruller, æltning og lufttryk for fodoverflade og hæl.
  • Massage for hele foden, dybde massage ved forskellige akupresure punkter, stimulation af reflekszoner ved sålen, hjemmezoneterapi.
  • Vaskbart fodcover, forbliv ren altid.

 

Du kan læse mere om og bestille dit eget ZQ7 fodmassageapparat her:
Fodmassagemaskine – Luksus fodmassageapparat Shiatsu ZQ7 – Zhengqishop.dk / Zheng Qi By Grace Acosta ApS

Efterårs Detox! Efteråret er en god tid til at afrense sin krop.
Fodmassageapparat tre indstillinger
Fordelene ved ZQZ fodmassageapparat
Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.