fbpx
Dreng med drikkedunk
Krystalvandflaske

Din krop har brug for vand


Hvorfor er det så vigtigt at drikke nok vand?
Du skal drikke vand i løbet af en dag for at styrke din krops vigtige funktioner, såsom den rensning, der finder sted i nyrerne gennem urin, reguleringen af kropstemperaturen gennem sved. Produktionen af tårer for at holde øjnene smurte og væske til at opretholde et normalt blodtryk.

WHO anbefaler, at vi skal drikke 1½-2 liter vand dagligt, hvis vi er sunde og raske. Selvom vi godt kan drikke op til 4 liter vand om dagen uden problemer, skal vi ikke drikke mere end det anbefalede. Mængden af vand afhænger af, hvor gammel du er og hvor fysik aktiv du er. Måske du glemmer at drikke vand fordi, at du har haft en travl dag eller simpelthen fordi, at du er ved at bliver ældre og din krop har mistet evnen til at fornemme tørst (hvilket er normalt for ældre menneske). Symptomer på dehydrering, hvoraf de mest almindelige er mundtørhed, hovedpine, svaghed, svimmelhed, forstoppelse og tør hud.

Nogle mennesker, især ældre voksne, har ofte svært ved at drikke vand, fordi de glemmer det, fordi de ikke er tørstige eller fordi de synes, at vanden ikke smager godt, det er kedeligt at drikke (nogle ældre har meget lyst til sukker, fordi kroppen har behov for at optanke energi mere ofte). Dette vil ikke være et problem, hvis du indtager vand gennem en kost med et højt indhold af grøntsager, frugt og frisk juice. Hvis dette er tilfældet, ville den mængde vand, som kroppen har brug for til dagligt være dækket, men er det ikke tilfældet, vil du komme til at lide af væskemangel, der vil medføre saltubalance. Det kan ske, at ældre mennesker kommer på hospitalet især i de varmeste perioder af året på grund af dehydrering.

Det optimale for vores helbred vil være at lære at drikke 1½-2 liter vand, da vi ved, at vi består af optil 75% vand, og at vi ikke kan undvære vandet, hvis vi vil bevare et godt helbred. Vi skal huske, at det aldrig er for sent at starte en ny god vane, som det er at drikke rigeligt med vand.

Krystal vandflasker
For at motivere dig til at drikke rigeligt med vand, vil jeg fortælle dig min egen historie med krystaller og vand. Det år jeg stødte på vandflasker med krystaller i, fandt jeg ud af, hvorfor jeg føler mig så energisk, i bedre humør og lettere, siden jeg begyndte på at drikke krystalvand.

Min nysgerrighed førte mig til interessante undersøgelserne, udført af en japansk læge ved navn Dr. Masaru Emoto, der udførte adskillige eksperimenter for flere år siden, hvor han analyserede molekylerne af frosset vand, der var blevet udsat for to specifikke miljøtyper:

1) En beholder med en positiv atmosfære, fyldt med mineraler som kvarts, klassisk musik og meditation.

2) En anden beholder, der indeholdt et negativt miljø og hvor der var mørke lige så mørk, som de rustne og beskidt vandrør, der indeholder vores drikkevand.

Til denne læges overraskelse var han i stand til at observere, at vand, der er af krystalloid karakter, kan optage mediets frekvenser i dets molekylære hukommelse, lad os sige på samme måde som musik kunne lagres på en cd.

Konklusion af disse undersøgelser var, at når vandet var omgivet af højfrekvenser (ord som kærlighed og taknemmelighed) blev molekylerne til smukke krystalstrukturer, der ligner diamanter.

Men når vandet blev udsat for lave frekvenser (ord som afsky og ond), blev molekylernes struktur modificeret i morbide former og med uigennemsigtige og gullige farver, svarende til formen af en bakterie. Som et resultat af denne opdagelse ved vi i dag, at vand kan præges på molekylær niveau.

Stress, angst og depression
Under hensyntagen til at vores krop består af optil 75% vand, forklarede Dr. Emoto før sin død, hvorfor vi har en tendens til at lide af stress, angst og depression, det vil sige, at vi har en tendens til hurtigere at blive syge, når vi er omgivet af et negativt miljø. Det vil sige, at et miljø med lave frekvenser tydeligvis kan fører til fysisk og mental ubalance.

Denne information var helt ny for mig, derfor besluttede jeg at få endnu mere information, hvis jeg skulle fortsætte med at drikke mit krystalvand. Jeg fandt ud at den bedste og mest sikker måde at drikke infunderet krystalvand var på en indirekte metode. Det vil sige, at mineralerne (kvarts) ikke er i direkte kontakt med vandet, men i indirekte kontakt med vanden via f.eks. et krystal vandflaske med en krystalkapsel i bunden for at holde vandet beskyttet af krystaller, mulig afgiftning naturlige stoffer, som f.eks. kviksølv.   

Derfor kontaktede jeg en glasfabrik i Asien, der producerer håndlavede vandglasflasker med krystaller, som gav mig garanti for produktets kvalitet og naturlige materialer. Og derfor opstod ideen om at importere og tilbyde disse smukke glasflasker med økodesign, bambuspropper og indhold af 100% naturlige kvartssten.

Mine krystal vandflasker med indhold af smukke kvarts i mange farver og energetiske egenskaber vil give dig mere lyst til at drikke vand hver dag, hvor du kan fornemme, at vandet er mere vitalt og har mere ilt.

Giv din krop den kvalitet af vand, den fortjener, investér i en krystal vandflaske fra Zheng Qi by Grace – og opnå et godt helbred.
Du kan også forære en vandflaske i gave til en, du holder af – en gave med god mening.

Læs mere her:
Dr. Masaru Emoto and Water Consciousness | The Wellness Enterprise

Du kan købe vores krystalvandflaske her:
Krystal vandflaske fra Zheng Qi By Grace – Zhengqishop.dk / Zheng Qi By Grace Acosta ApS.

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.