fbpx

Ayurvediske Æteriske Olier Menukort hos Zheng Qi by Grace

Velkommen til en berigende aromaterapioplevelse!

Hos Zheng Qi by Grace er vi stolte over at kunne tilbyde dig en eksklusiv aromaterapioplevelse for alle vores behandlinger, der forbedrer både din fysiske behandling og dit generelle velbefindende. Vores nøje udvalgte æteriske olier er udvundet fra de fineste kilder og tilbyder dybdegående helbredende og afslappende egenskaber. Herunder finder du en guide til hver af vores olier og deres unikke fordele:

Lavendel

Beroligende og afslappende Perfekt til at lindre stress og fremme en fredelig søvn. Lavendelolie er kendt for sine afslappende egenskaber, der hjælper med at berolige sindet og kroppen.

Eucalyptus

Opkvikkende og luftvejsklarende Ideel til at forbedre åndedrættet og revitalisere energiniveauer. Denne olie er fremragende til at lindre nasal trængsel og understøtter en klar vejrtrækning.

Citron

Energigivende og rensende Citronolie er fantastisk til at hæve stemningen og forbedre koncentrationen. Den tilbyder også immuneffektive fordele og renser luften omkring dig.

Ylang Ylang

Stressaflastende og energigivende Denne olie er kendt for at reducere følelser af stress og fremme en følelse af afslapning, samtidig med at den øger den følelsesmæssige velvære.

Geranium

Emotionelt balancerende Geraniumolie hjælper med at stabilisere humøret og lindre angst. Den er også gavnlig for hudens sundhed og bringer hormonel balance.

Tea Tree

Antimikrobiel og immunforstærkende Tea tree olie er fremragende til at rense og beskytte huden samt understøtte immunsystemets sundhed gennem sine kraftfulde rensende egenskaber.

Så hold dig opdateret tilmeld dig mit nyhedsbrev