“Vi anvender forskellige massage teknikker og redskaber til at gennem arbejde kroppen, som en enhed med sine fysiske, psykiske og energiske aspekter. Musklerne gendannes både på overfladen og i dybden ligesom jeg blødgør og udstrækker senerne, alt efter klientens behov.”
Derfor tilbyder vi en række forskellige former for massage, så vi kan anbefale dig den massageform, der er bedst til dine behov.

Terapeutisk Massage

Terapeutisk Massage er en dyb massageform baseret på Shiatsu og Tuina kombineret med olie massage for at skabe energibalance og forbedre blod cirkulation ved hjælp at tryk og strækninger. Vi bruger ikke kun fingrene, men også håndflader, knæ, underarme under behandling alt efter dine behov. Vi integrerer de 3 metoder med en særlig stil, som balancerer livsenergien, vitaliteten, psykisk og fysisk tilstand. Spændinger løsnes og smerter mindskes, affaldsstoffer fjernes. Behandlingen er ikke smertefri.
Varighed fra ca. 45 – 90 min.

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning. Der masseres direkte på huden og benyttes olie / creme under behandlingen. Behandlingen er ikke smertefri, men man kan opleve en positive smerte.  Massage skaber blodcirkulation i musklerne. Virker smertelind­rende på overbelastede muskler og har en yderst positiv indflydelse på spændinger og led bevægeligheden. Varighed fra ca. 30 – 60 min.

Hot Rock Stone Massage

Hot Stone massage / Termoterapi  er massageform, hvor behandleren bruger glatte og opvarmede sten som en forlængelse af sine hænder, eller hvor behandleren placerer stenene på kroppen. Varmen hjælper både kroppen med at slappe af og med at varme musklerne op, så behandleren bedre kan massere dem. Grace er specialiseret i hot rock stone massage, så du får garanti for en kvalitets behandling. Varighed ca. 60 – 90 min.

Massage til gravide

Graviditetsmassage øger dit velvære samtidig med at du får ny energi og langt mere overskud. Derudover reducerer massagen for stress – som også er rigtig godt for dit ufødte barn. Massage kan være med til at afspænde og aflaste ømme og spændte områder i kroppen, såsom bækken-og lændesmerter, hovedpine, træthed, lægkramper og fordøjelsesbesvær.  Varighed fra ca. 60 – 90 min.

Lomi Lomi Healing massage

Lomi Lomi er mere end blot en almindelig massage, da den også har et spirituelt aspekt med forskellige dybdegående teknikker. Bl.a. er arbejdet omkring rygsøjlen centralt, hvor man søger for at vække den spirituelle energi og få den til at flyde frit igennem kroppen. Under hele massageforløbet vil der foregå healing via universal livskraft. Varighed ca.  60 – 90 min.

Thai Yoga Massage

Massageform der er inspireret af akupressur, yoga og ayurveda. Den udføres på en polstret måtte på gulvet, der anvendes ingen olie eller lotion, og man er fuldt påklædt. Behandleren bruger hendes hænder, knæ, ben og fødder til at bevæge dig ind i en række yoga-lignende strækninger mens behandleren også presser på dine muskler og anvender akupressur. Den anbefales for at lindre muskelsmerter, beligholde smidighed , vedfungerende indre organer og energi flow.

Varighed ca. 30 – 90 min.