“Vi anvender forskellige massage teknikker og redskaber til at gennem arbejde kroppen, som en enhed med sine fysiske, psykiske og energiske aspekter. Musklerne gendannes både på overfladen og i dybden ligesom jeg blødgør og udstrækker senerne, alt efter klientens behov.”
Derfor tilbyder vi en række forskellige former for massage, så vi kan anbefale dig den massageform, der er bedst til dine behov.

Terapeutisk Massage

Terapeutisk Massage er en dyb massageform baseret på Shiatsu og Tuina kombineret med olie massage for at skabe energibalance og forbedre blod cirkulation ved hjælp at tryk og strækninger. Vi bruger ikke kun fingrene, men også håndflader, knæ, underarme under behandling alt efter dine behov. Vi integrerer de 3 metoder med en særlig stil, som balancerer livsenergien, vitaliteten, psykisk og fysisk tilstand. Spændinger løsnes og smerter mindskes, affaldsstoffer fjernes. Behandlingen er ikke smertefri.
Varighed fra ca. 45 – 90 min.

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning. Der masseres direkte på huden og benyttes olie / creme under behandlingen. Behandlingen er ikke smertefri, men man kan opleve en positive smerte.  Massage skaber blodcirkulation i musklerne. Virker smertelind­rende på overbelastede muskler og har en yderst positiv indflydelse på spændinger og led bevægeligheden. Varighed fra ca. 30 – 60 min.

Hot Rock Stone Massage

Hot Stone massage / Termoterapi  er en massageteknik inspireret af traditionel kinesisk medicin. Der arbejdes med kroppens energi baner, for at opløse blokeringer, spændinger og skabe fysisk samt åndelig balance. Varighed ca. 60 – 90 min.

Massage til gravide

Graviditetsmassage øger dit velvære samtidig med at du får ny energi og langt mere overskud. Derudover reducerer massagen for stress – som også er rigtig godt for dit ufødte barn. Massage kan være med til at afspænde og aflaste ømme og spændte områder i kroppen, såsom bækken-og lændesmerter, hovedpine, træthed, lægkramper og fordøjelsesbesvær.  Varighed fra ca. 45 – 90 min.

Lomi Lomi Healing massage

Lomi Lomi er mere end blot en almindelig massage, da den også har et spirituelt aspekt med forskellige dybdegående teknikker. Bl.a. er arbejdet omkring rygsøjlen centralt, hvor man søger for at vække den spirituelle energi og få den til at flyde frit igennem kroppen. Under hele massageforløbet vil der foregå healing via universal livskraft. Varighed ca.  90 min.

Thai Yoga Massage

Thai Yoga Massage teknik, er en del af TTM ( Thai Traditional Medicin) alsidig viden.

Generelt er TYM bekendt som en ældgammel behandlingskunst. Der kombinerer Indian Yogi healing, Kinesisk medicin og lokal tribal wisdom.

I denne teknik er både behandler og modtager påklædt, og du skal derfor have løstsiddende og afslappet tøj på og behandling foregår på en speciel Thai madras på gulvet.

Grace som Thai Yoga Behandler arbejder med rytmiske bevægelse, dybe strækninger og trykpunkter, der hvor det er nødvendig, til at skabe balance af energibanner, fjerne blokeringer, såvel at løse spændinger, lindre smerte, regulere blodcirkulation og følelsesmæssige aspekter. TYM er også kendt som passiv Yoga.

Varighed ca. 60 – 90 min.