” Et menneske er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed”.

Fly Fitness – ET NYT KONCEPT INDENFOR MOTION!

Zheng Qi Fly Fitness er et nyt koncept inden for suspension træning , som tilbyder to hold Fly Fitness og Fly Yoga. Til træning bruger vi en speciel lavt hængende yoga gynger ” fly swing”, som udstyr og vores egen kropsvægt som modstand – og får en  meget effektiv og spændende træning  med varierede øvelser med fokus på kropsbevidstheden, bevægelseskvalitet og åndedrætet, der vil skabe styrke, stabilitet og balance i  krop og sind.

Priser

FLY FITNESS HOLD, begyndere og let øvet
mandage og tirsdage
kl. 18-19
Se Fly Fitness hold priser

PERSONLIG FLY FITNESS TRÆNING:
1 Lektion 60 min. 750 kr.
5 klip 3.750 kr.
10 klip 6.400 kr.
20 klip 10.900 kr.

PERSONLIG TRÆNING + VEN :
1 Lektion 60 min. 1.100 kr.
5 klip 4.950 kr.
10 klip 9.100 kr.
20 klip 15.900 kr.

Afmelding
Hvis du har fortrudt din tilmelding, hører jeg gerne fra dig hurtigst muligt. Du kan afmelde din deltagelse på et hold ved at skrive en mail til bookingzhengqi@outlook.com

Hvis du betaler for et hold og senere fortryder din tilmelding, har du mulighed for at få pengene tilbage frem til 3 uger før kursus starte. Hvis du afmelder et kursus efter 3 uger før holdet starter, er det ikke muligt at få dine penge retur. Men du får muligheden for at deltage på et andet hold i fremtid.

Samarbejdspartner

Træningen bygges på essensen af Yoga, Cardio Fitness, Aerial cirkus akrobatik og inkluderer alt fra dybdegående stræk, dynamiske øvelser hvor pulsen kommer op, til effektiv styrke træning, der involvere core muskulatur i alle øvelser.

Da ”fly swing” er så alsidigt, at det giver mange måder at målrette alle de store muskelgrupper til at forbedre styrke, fleksibilitet og postural tilpasning. Du kan hele tiden graduere, hvor hård træningen er, fordi du kan arbejde i forskellige højder og sværhedsgrad vinkel. Det gør det til et alsidigt træningsredskab, hvor folk på meget forskelligt niveau faktisk kan træne sammen og lave de samme øvelser.

Undervisningen afsluttes med blid udstrækninger og en meditativ afspænding, hvor kroppen blidt kan finde tilbage til sin naturlige balance. Til understøttelse af øvelserne vil der være dejligt rytmisk musik, som øger glæden og motivationen under træningen.

Hvis du er nysgerrig og gerne vil prøve kræfter med Zheng Qi Fly Fitness, kan du tilmelde dig til en prøveklasse på mit introhold eller Introworkshop og find ud af om det er noget for dig.